MANAGER DE PROIECT (JUNIOR) IN CERCETAREA DE PIATA ONLINE

Ipsos Interactive Services

13-12-2007 | EXPIRA LA 12-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa pui bazele unei cariere de succes? Esti motivat, creativ, ambitios, dinamic, comunicativ? Stii ce inseamna lucrul in echipa? Cunosti limba engleza la un nivel avansat?

Daca da, programul nostru de training este pentru tine!
Scopul programului este de a oferi absolventilor si studentilor in ani terminali posibilitatea de a intra in contact cu cercetarea de piata si de a-i ajuta sa puna bazele unei cariere de succes in acest domeniu. Pe o perioada de 4 saptamani se vor invata metodele si tehnicile de cercetare folosite in on-line, programele si tool-urile utilizate precum si implicarea in simulari pe proiect. Celor mai buni cursanti li se va oferi sansa de a se alatura echipei Ipsos Interactive Services Europe.


Descrierea postului:
- Coordonarea proiectelor de cercetare de piata online;
- Gestionearea relatiei cu un portofoliu existent de clienti;
- Gestionearea relatiei cu toate departamentele implicate in realizarea proiectelor;
- Oferirea de asistenta clientilor in ceea ce priveste realizarea chestionarului si desfasurarea cercetarii, tinand seama de necesitatile mediului online.

Doar candidatii eligibili vor fi contactati!

Aplicatia dvs. pentru acest post va ramane strict confidentiala. IIS se obliga sa respecte si sa protejeze informatiile primite, prin nedifuzarea acestora catre terti si utilizarea lor strict in scopul declarat de recrutare si selectie.


CERINTE

Candidatul ideal este absolvent de Sociologie, Marketing, Cibernetica, Statistica sau Matematica sau student in anii terminali, avand cunostinte de marketing research si limba engleza la nivel avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos Interactive Services (IIS) este expertul grupului Ipsos in cercetare de piata prin internet.

Compania s-a infiintat in Romania in anul 2000 si a crescut o data cu piata de online. Astazi avem o echipa globala de peste 800 de persoane in Europa si America de Nord, activand in domenii ca cercetarea de marketing si publicitate, programarea web, analiza de date, statistica si management de proiect.

Cautam persoane care isi doresc sa fie partenerii si nu doar angajatii unei companii. Credem in liderii care dau un bun exemplu personal si punem pret pe creativitate, initiativa, curaj si spirit de echipa. Valorile noastre reflecta diversitatea culturala a organizatiei si ne ajuta sa fim intotdeauna orientati spre client, flexibili si gata de actiune.

Aflati mai multe despre noi pe www.ipsos-interactive.com!