MANAGER / CONSULTANT

COMPANIE SERVICII FINANCIARE

22-06-2010 | EXPIRA LA 23-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Identificarea si contactarea potentialilor clienti;
- Identificarea necesitatilor si oferirea unor solutii financiare potrivite;
- Dezvoltarea si mentinerea portofoliului propriu de clienti;
- Recrutarea, formarea si dezvoltarea unei echipe performante de vanzari;


CERINTE

- Bune abilitati de comunicare;
- Initiativa si spirit antreprenorial;
- Perseverenta, rezistenta la stres;
- Asumarea responsabilitatilor;
- Respectarea standardelor companiei;
- Prezenta placuta: tinuta, atitudine;
- Experienta in vanzari directe (avantaj).


BENEFICII OFERITE

- Pachet de compensare atractiv;
- Traininguri si programe de dezvoltare gratuite;
- Posibilitatea dezvoltarii unei cariere intr-o companie solida;
- Concursuri si bonusuri de performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

Intermediere servicii financiare, asigurari de sanatate, pensii private, fonduri de educatie pentru copii, asigurari de viata.
ALICO este un lider international ??n asigurari de viata cu reputatie solida construita ??n cei peste 85 de ani de c??nd ofera servicii clientilor din lumea ??ntreaga.
Compania se adreseaza persoanelor fizice si juridice cu produse si servicii de asigurari de viata, de accident si sanatate, planuri de pensie si solutii de administrare a portofoliilor de investitii. Printr-o retea extinsa de peste 60.000 de agenti, brokeri si institutii financiare si 12.500 de angajati ??n 54 de tari, Alico ofera servicii pentru 20 milioane de clienti la nivel mondial.
Pe plan local, ALICO ocupa o pozitie strategica ??n piata asigurarilor de viata si a pensiilor private, reprezent??nd alegerea a peste 1 milion de rom??ni. Orientarea catre oferirea de protectie financiara clientilor sai a
determinat ca Alico sa fie nr. 1 ??n Rom??nia ??n asigurari garantate, accidente si ??mbolnavire. ??n plus, majoritatea investitiilor efectuate de companie sunt directionate ??n cele mai sigure instrumente financiare disponibile pe piata locala.
Av??nd la baza rezultatele obtinute, compania se bucura de aprecierea pietei financiare, fapt demonstrat de premiile obtinute de la ??nfiintare p??na ??n prezent. Dintre acestea, cel mai recent este titlul "Cea mai profitabila companie de asigurari" acordat de Finmedia la sf??rsitul anului 2009.