Manager Assistant- grup de firme ce activeaza in domeniul consultantei

ABC Human Capital

02-09-2010 | EXPIRA LA 08-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania angajatoare face parte dintr-un grup de firme ce activeaza in domeniul consultantei Organizationale din 2006. Ei ofera solutii variate in domeniul dezvoltarii organizationale.

RESPONSABILITATI:
Obiectivele principale ale job-ului- Sustine activitatea firmei de consultanta si training organizational, de la procesare date, la pregatitre actiuni si materiale pentru acestea, pana la comunicarea cu clientii si furnizorii.
- raporeaza CEO- ului pe Grup, sustine activitatea acestuia organizand agenda si activitatile zilnice;
-corespondenta engleza/romana (fax,e-mail).
-mentinerea relatiilor cu clientii/furnizorii si partenerii companiei;
- diverse activitati de secretariat/administrativ;
-traduceri din/in engleza/romana.


CERINTE

-studii superioare finalizate, experienta de minim 2 ani pe o pozitie similara;
-cunoasterea limbii engleze la nivel avansat obligatoriu – scris,vorbit, citit (alte limbi de circulatie internationala reprezinta un plus);
-cunostinte operare calculator(Word,Excel,Power Point);
-abilitati de organizare si comunicare ,relationare;
-capacitatea de lucru in conditii de stress;
-orintarea catre rezultate si respectarea termenelor;
-atentie la detalii si rabdare;
-capacitatea de concentrare pe prioritati;
-confidentialitate;
- prezenta agreabila, atitudine pozitiva;


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru placut si profesionist;
- pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!