Manager

Grawe Romania Asigurare SA

28-09-2008 | EXPIRA LA 04-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-recrutarea permanenta
-pregatirea unitul-ui coordonat
-planificarea activitatii
-elaborarea strategiei de dezvoltare
-evaluarea permanent a echipei si a rezultatelor
-participarea la cursurile nationale ale Grawe Academy


CERINTE

-absolvent de studii superioare Managent / Intermedieri financiare -reprezinta un avantaj
-abilitati de comunicare
-rezistenta la stres
-ambitios ,creativ, open minded si deschis la nou


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv
- sanse reale de promovare
- training permanent


DESCRIEREA FIRMEI

Grazer Wechselseitige si-a construit puterea financiara de-a lungul a peste 175 de ani de experienta. Rezultatul: un concern financiar solid si cu o componenta diversificata.
Secolul 19 este martorul numeroaselor schimbari si prefaceri ale societatii moderne. Punerea bazelor industriei moderne a asigurarilor este doar una din modificarile peisajului social, in aceasta perioada infiintandu-se numeroase companii de asigurari. Multe societati, printre care si Grazer Wechselseitige Versicherung, functioneaza cu succes si in prezent. Este vorba despre acele societati care au reusit sa depaseasca momentele dificile sau perioadele de criza prin profesionalism, seriozitate si stabilitate.
Prin achizitionarea participatiunilor la banci si firme de investitii, si a unor firme din domeniul imobiliar si de leasing, Grawe devine una dintre cele mai mari firme de asigurari din Austria. Astazi, domeniul de activitate al societatii Grawe acopera, cu exceptia asigurarilor de sanatate, intreaga plaja a asigurarilor: de accident, de viata/pensie, de locuinta, de credite, agricole, de raspundere impotriva riscurilor financiare.

Gandim in perspectiva, iata motivul prezentei noastre pe plan international. Acest tip de gandire a determinat dezvoltarea companiei GRAWE, de la nivelul societatii mutuale pentru asigurare impotriva incendiilor - asa cum a fost creata in anul 1828, la nivelul unei prezente puternice si respectabile in intreg spatiul central si est-european. Extinderea rapida si sigura, de anvergura, a facut posibila transformarea noastra intr-o corporatie solida cu operatiuni in toata Europa. La inceputul anilor 90, Grawe incepe sa patrunda pe piata est-europeana a asigurarilor, fiind prezenta azi in Slovenia, Croatia, Ungaria, Serbia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Banja Luka, Muntenegru, Republica Moldova si Romania.