Lucrator depozit legume fructe Cora Pantelimon

SC Romania Hypermarche SA

18-10-2020 | EXPIRA LA 11-11-2020

RESPONSABILITATI

Daca esti o persoana energica si responsabila, esti colaboratorul de care avem nevoie! Experienta nu este necesara.


CERINTE

Ne completam echipa din depozitul legume fructe aflat in incinta Cora Pantelimon cu lucratori depozit, care vor pregati comenzile pentru livrare si le vor incarca in camioane. Sunt produse perisabile, se lucreaza la temperatura controlata (8-10 grade) si implica efort fizic. Alatura-te unei echipe centrate pe rezultate si te vei dezvolta impreuna cu noi!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, bonus de performanta/lunar, decont transport (STB/METROREX), formare la locul de munca, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile/saptamana (in intervalul 06:00 – 21:30).
Daca esti interesat de acest post aplica la recrutare@cora.ro sau suna la 0741.219.871.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!