Lucrator depozit legume fructe Cora Pantelimon

SC Romania Hypermarche SA

18-09-2020 | EXPIRA LA 20-09-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei un loc de munca stabil intr-o companie de renume? Alatura-te unei echipe centrate pe rezultate si te vei dezvolta impreuna cu noi!
Vei aranja produsele in depozit si le vei pregati pentru livrare. Sunt produse perisabile si se lucreaza la temperatura controlata!
Depozitul legume fructe se afla in incinta Cora Pantelimon!


CERINTE

Daca esti o persoana energica si responsabila, esti colaboratorul de care avem nevoie! Experienta nu este necesara.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile/saptamana (in intervalul 06:30 – 22:00).
Daca esti interesat de acest post trimite-ne datele si revenim noi.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!