LUCRATOR DEPOZIT - Bucuresti (zona Militari)

Germanos Telecom Romania

16-11-2008 | EXPIRA LA 22-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pregatire comenzi livrare prin scanare;
- Aranjare marfa la raft;
- Verificare periodica a stocului de marfa, participarea la inventare;
- Verificare fizica marfa la receptie;
- Curatenia depozitului.


CERINTE

- Minim 10 clase;
- Cunostinte minime PC;
- Cunostinte minime de limba engleza;
- Autorizatie ISCIR constituie avantaj;
- Persoana serioasa, organizata, rapida si atenta la detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul GERMANOS este liderul regional al pietei de retail de tehnologie mobila.
Prezent in 4 tari, cu peste 900 de magazine la nivel international, GERMANOS – parte a grupului COSMOTE – si-a asumat misiunea de a conecta consumatorii obisnuiti cu tehnologia mobila. In Romania, Germanos este prezent din 1996, consolidandu-si de-a lungul anilor pozitia de lider, cu prezenta in peste 110 orase din tara.

Reteaua Germanos va numara, la finalul anului, peste 270 de locatii. Noile magazine vor fi deschise preponderent in cartierele populate din marile orase, precum si in comunitatile mai mici, conectand cu tehnologia consumatorii din orase cu peste 30,000 de locuitori.

In orice magazin Germanos intri in lumea celor mai noi tehnologii mobile: produse si servicii de telefonie mobila (telefoane mobile, produse si servicii COSMOTE), accesorii pentru telefoane mobile ¿i servicii post vanzare care fac viata mai usoara consumatorilor, dar si produse si accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie, servicii de noua generatie precum conexiuni ADSL (Click Net), televiziune digitala (Dolce) si servicii de voce oferite de Romtelecom.

Cu peste 1000 de tineri entuziasti ce lucreaza atat in magazine, cat si in zonele de suport, Germanos este una dintre cele mai dinamice companii din industria in care activeaza. Alatura-te echipei noastre si ai sansa de a-ti construi cariera intr-o companie multinationala, cu reale posibilitati de dezvoltare. Viziteaza site-ul www.germanos.ro, sectiunea Cariere.