Lucrator comercial pregatire comenzi (Cora Lujerului)

SC Romania Hypermarche SA

04-10-2019 | EXPIRA LA 04-10-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce ai de facut: pregatesti pentru livrare comenzile realizate online de clienti prin colectarea produselor din magazin. Te asiguri de depozitarea produselor, impartirea pe comenzi si verifici comenzile nepreluate/returnate la final de zi.


CERINTE

Adaptabil, dornic sa descoperi comertul, cu nevoie de provocari!


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata. Program flexibil (4-8h/zi), 5 zile lucratoare/saptamana, 2 weekenduri lucrate. Se lucreaza pe schimburi in intervalul 6:00 – 21:00 (L-S) si 6:00 - 19:00 (D).
Pentru mai multe detalii, suna la: 0746.668.830


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!