LUCRATOR COMERCIAL DEPOZIT/ MANIPULANT MARFA

SC.EGIBO PROD IMPEX. SRL

31-03-2008 | EXPIRA LA 30-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Pregatire comenzi pentru magazine, clienti si hypermarket-uri
- Maniplulare marfa in depozit
- Verificarea si preluarea comenzii
- Receptioneaza si verifica pe cauze, retururile de marfa de la clienti
- Verificarea cantitativa si calitativa, faptic
- Inregistrare sistem, a comenzilor pentru livrare
- Verifica conformitatea dintre marfa si avizul de expeditie , precum si cea dintre avizul de expeditie si comanda.


CERINTE

- Experienta de lucru in depozit de 1 an minim
- Rezistenta la efort fizic sustinut
- Cunostinte PC- Word, Excel reprezinta un avantaj
- Carnet de conducere B- avantaj


BENEFICII OFERITE

Angajatii nostri beneficiaza de standarde inalte de lucru, instruire permanenta, posibilitatea promovarii in functie de performanta
Daca esti o persoana hotarata care doreste sa invete, sa se afirme si sa faca parte din echipa Gipo atunci contacteaza-ne !
Mediu de lucru placut
Conditii de munca foarte bune in cadrul unui depozit nou


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1992, GIPO este una dintre cele mai importante firme de comert cu produse pentru pescuit, camping si sport. Compania detine 40 de magazine la nivel national si un portofoliu de noua marci in domeniul pescuitului. Planurile de dezvoltare viitoare ale GIPO prevad o crestere a vinzarilor pe toate liniile de business si extinderea retelei de distributie.
Compania GIPO este liderul pietei romanesti de articole pentru petrecerea timpului liber. Este prezenta pe piata de 15 ani si are in componenta urmatoarele divizii:

- divizia de articole de pescuit care asigura comercializarea si distributia unora din cele mai importante branduri de profil: Shimano, Gamakatsu, Rapala, Storm, BlueFox, Tica, VMC
- divizia Camping- Sport, care aduce pe piata romaneasca nume cu rezonanta, printre care se numara: Campingaz, Coleman, SeacSub, Nordica, Rollerblade
-divizia gradina
Camping outdoor.
Iubesti muntele?

Ai spirit de aventura? Alaturate acum echipei de camping outdoor din cadru Gipo pe pozitii de top in domeniu Marketing, Vanzari, Retail.
Fideli sloganului nostru: \" Universul timpului tau liber\", misiunea noastra este de a va oferi produse de calitate si consultanta in alegerea acestora pentru ca dumneavoastra sa nu aveti altceva de facut decat sa va petreceti timpul liber in cel mai placut mod.
Echipa GIPO
Universul timpului tau liber