LUCRATOR COMERCIAL

McDonald s Romania

06-06-2008 | EXPIRA LA 12-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitia de Lucrator Comercial este prima in ierarhia specifica unui restaurant McDonald s. In aceasta functie inveti zi de zi, conform unui plan de instruire bine intocmit, ce inseamna sa lucrezi in fiecare zona a restaurantului si cum trebuie sa lucrezi. Te familiarizezi cu statia de prajire a cartofilor, toaster (unde se caramelizeaza chiflele), grill (unde sa prajeste carnea), cuvele in care se prajesc placintele, lobby-ul (sau sala de mese), casa de marcat si servirea clientilor etc. Aceste activitati pot fi invatate si derulate cu multa indemanare atata timp cat exista vointa si dorinta de a persevera. Pe masura ce cunostintele necesare acestei pozitii sunt asimilate si evaluate exista in continuare posibilitatea promovarii pe scara ierarhica, astfel incat in cativa ani din functia de lucrator se poate ajunge la cea de manager. In paralel cu notiunile tehnice iti poti dezvolta aptitudini de comunicare, lucrul in echipa, capacitatea de luare a unei decizii. Cheia succesului este relatia cu clientul - si anume serviciul de exceptie acordat acestuia. Toate acestea se obtin prin instruire continua si politici destinate motivarii angajatilor dar si incurajarii lor in atingerea unor performante cat mai inalte.
Angajatii nostri beneficiaza de standarde inalte de lucru, instruire permanenta, posibilitatea promovarii in functie de performanta

Tip contract: full time / part time

Daca esti o persoana hotarata care doreste sa invete, sa se afirme si sa faca parte din echipa McDonald s atunci contacteaza-ne !


CERINTE

Angajatul ideal trebuie
- sa aiba cel putin studii medii,
- sa fie ambitios, dinamic, gata sa demonstreze ca este cel mai bun, dornic sa invete lucruri noi, capabil sa lucreze in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

McDonald s este lider mondial in restaurante cu servire rapida, avand deschise peste 30000 de restaurante, in peste 100 de tari; este unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania. Succesul este asigurat prin angajati motivati, bine instruiti, loiali.