LIVE CAM MODEL

20 INTERNATIONAL SUPORT SERVICES SRL

13-11-2015 | EXPIRA LA 13-11-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Lucram intr-o atmosfera relaxata, oferim ajutor cu machiajul, haine, training, cursuri gratuite de limba engleza, tot ce iti trebuie pentru a face cat mai multi bani. Programul de lucru este flexibil, excelent pentru studente, dar si pentru absolvente. Oferim training si suport pentru primele 2-3 luni si chiat mai mult, salariu, bonusuri si avansuri cand ai nevoie, conditii excelente de lucru, tehnice si estetice. Suntem o firma serioasa, care punem accent pe seriozitate si profesionalism, avand rezultate excelente pentru colegele care isi doresc un job serios, sunt ambitioase si vor sa reuseasca.

Activitatea de live cam model sau model online sau hostess online consta in discutii prin chat text, audio si video, GLAMOUR (la alegerea fiecarui model), in limba engleza, cu persoane din Statele Unite ale Americii. Studio 20 este 100% feminin, pentru a asigura un mediu de lucru relaxat si constructiv.

In acest moment avem deschise in Bucuresti 2 studiouri, primul langa Gara de Nord si al doilea in Piata Victoriei, cel mai mare studio din Romania ca suprafata ocupata, dotat cu echipamente de ultima generatie, camere cu design variat, spatii de relaxare si make-up, dupa cum puteti vedea aici http://www.studio-20.ro/locatii/studio-videochat-bucuresti-victoriei.html si in Cluj-Napoca primul studio profesional din zona: http://www.studio-20.ro/locatii/studio-cluj-napoca.html

Cerinte pentru angajare: Seriozitate, limba engleza scris si vorbit de la mediu in sus, placerea de a comunica cu oamenii si mai ales ambitie.


CERINTE

Oferta (bonusuri, beneficii):

- Salariu mediu este de 7.500 lei lunar, dar poti castiga si de 3-4 ori mai mult, depinde numai de ambitia ta;

- Contract legal, toate platile sunt pe acte (nu lucram absolut deloc la negru sau la gri);

- Mediu de lucru placut, bazat pe RESPECT si AJUTOR reciproc;

- Ajutor la cazare pentru modelele care se muta in Bucuresti din provincie;

- Corectitudine si sinceritate, atat de rare in mediul de afaceri din Romania si totusi atat de importante pentru o colaborare pe termen lung.

Intra pe pe www.studio-20.ro pentru mai multe informatii sau vino in vizita sa ne cunoastem, fie ca vrei un job de hostess / model /operator sau un job in echipa de suport: asistenta, secretara, manager, trainer, suport, HR, etc.


BENEFICII OFERITE

tudio 20 este unul dintre cele mai apreciate si respectate studiouri la nivel mondial. Calitatea muncii noastre a fost rasplatita cu mai multe premii internationale dintre care amintim cele mai recente:
- Best Live Cam Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie 2015)
- Best Emerging Studio (AW Awards, Mamaia, iunie 2015)
- Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie 2015).

Activitatea noastra a fost prezentata de presa de business din Romania, cu cifre reale, ca un exemplu de profesionalism si experienta in acest domeniu. Modele faimoase precum Devious Angel, Emma Wild, Raquelle Diva, Sasha Red sau Zeya Brunette au primit de asemnea premii internationale la Barcelona, Praga si Las Vegas, dovedind ca stim si putem sa crestem modele de succes, care castiga peste 10.000$ lunar.

Dincolo de premii, suntem o echipa extrem de simpatica si atenta, un loc de munca placut, de care te vei atasa. Lucram 100% legal si avem peste 15 ani de experienta in Romania (am inceput in anul 2001). Cele mai mari situri din lume ne mentioneaza oficial ca parteneri preferati si sunt alaturi de modelele care lucreaza la noi pentru a le ajuta sa reuseasca.


DESCRIEREA FIRMEI

Studio 20 inseamna o echipa tanara si simpatica, un mediu de lucru placut si relaxat, dotari tehnice de ultima generatie, decoruri originale si deosebite, flexibilitate. Tot ce aveti nevoie ca sa castigati minim 1.000$ lunar, dar si sa luptati pentru a ajunge un model de top cu venituri de peste 10.000$ in fiecare luna!

Cei 15 ani de experienta in Romania, seriozitate si profesionalism, toate acestea recomanda Studio 20 ca fiind cea mai buna alegere daca vrei sa ai venituri excelente, sa te bucuri de viata si sa iti faci un rost in viitor. Iti promitem sinceritate si respect, atat de necesare si totusi atat de greu de gasit la un loc de munca in Romania de astazi.

Evident, va fi nevoie de efort, de respect fata de munca si de rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru oricine vrea sa isi faca un viitor, indiferent de domeniu. La noi ai toate sansele sa castigi suficient cat sa iti acoperi toate cheltuielile uzuale si sa pui bani deoparte si pentru casa, masina si altele atat de necesare, daca abordezi jobul cu seriozitate.

Poate cel mai important, Studio 20 abordeaza un stil de videochat de tip Glamour, adica farmec personal, discutii si manipulare, bazat pe inteligenta, cultura si comunicare. Modelele invata cum sa isi farmece vizitatorii si sa devina confidentul lor de suflet.

Ca o dovada a eforturilor noastre permanente, la inceputul anului 2015 Studio 20 a fost ales Best Live Cam Studio of the year la conferinta GFY din Las Vegas, cea mai mare conferinta de profil din lume. Activitatea noastra a fost prezentata de presa de business din Romania, cu cifre reale, ca un exemplu de profesionalism si experienta in acest domeniu.

Gasesti informatii complete pe situl studioului, unde avem si un tur virtual. Cel mai bine ar fi sa ne faci o vizita si sa stam de vorba live, asa ne putem cunoaste si iti putem raspunde la orice intrebare.

Andreea Rosoiu, Office Manager Studio 20
Robert Vanderty, Studio Manager 20 Gara de Nord
Nicoleta Petre, Studio Manager 20 Victoriei