Lider de Echipa

S.C. Fichtner Environment S.R.L.

15-04-2013 | EXPIRA LA 15-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Gestionează întregul Proiect, coordonarea întregii echipe de experţi, cu alocarea sarcinilor pe fiecare membru al echipei.
• Răspunde pentru întocmirea tuturor rapoartelor şi realizarea tuturor Activităţilor, în conformitate cu cerinţele din prezentul Contract.
• Reprezintă Consultantul în relaţiile cu toate părţile implicate în proiect şi va monitoriza modul în care sunt implementate toate activităţile prevăzute în proiect.
• Răspunde de calitatea documentelor şi rezultatele proiectului


CERINTE

Calificari si aptitudini:
• Studii superioare tehnice de lunga durata in unul din urmatoarele domenii: constructii hidrotehnice, civile, instalatii, mecanice, imbunatatiri funciare;
• Abilităţi demonstrate în coordonarea unei echipe formate din experţi de diferite specializări;

Experienţă profesională generală:
• Experienta profesionala de minim 8 ani din care minim 5 ani experienţă în pozitii de conducere sau coordonare proiecte in infrastructură de apa/apa uzata;

Experienţă profesională specifică:
• Lider / Lider Adjunct de Echipa/Sef Unitate Implementare Proiecte al Beneficiarului Final, implicat in implementarea a minim 1 (un) proiect în infrastructura de apa/apa uzata si care sa cuprinda: minim 1 contract de tip FIDIC Rosu sau echivalent si minim un contract de tip FIDIC Galben sau echivalent;
• Experienta relevanta în pregătirea Documentaţiilor de Atribuire în calitate de Lider de echipă / Lider adjunct de echipă / Coordonator Tehnic/ Membru al echipei de Experti in realizarea a cel putin 1 documentatie de atribuire pentru contracte de lucrari (tip FIDIC Galben sau Rosu sau similar) pentru alimentari cu apă sau canalizare şi pentru statii de tratare sau epurare.


BENEFICII OFERITE

Negociabile la interviu


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. FICHTNER ENVIRONMENT S.R.L. este o companie mixtă româno-germană de consultanţă, înfiinţată în iunie 2005 ce îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile legislaţiei româneşti. Experienţa specifică a companiei S.C. FICHTNER ENVIRONMENT S.R.L. se evidenţiază prin implementarea cu succes mai multor proiecte cu finanţare ISPA sau Phare, unul dintre acestea fiind proiectul de asistenţă tehnică pentru supervizarea construcţiei Staţiei de Epurare Bucureşti (finanţare ISPA.Compania noastra oferă asistenţă clienţilor pe parcursul ciclului de proiect, începând cu studiile de fezabilitate, analiza financiară şi economică, studii de impact de mediu, proiectarea efectivă a lucrărilor, asistenţă pentru etapa de contractare, servicii de administrare de contract şi supervizare a lucrărilor conform legislaţiei româneşti în domeniul construcţiilor şi condiţiilor contractuale internaţionale FIDIC.