Leadership si Internship la Leadership Summer School

Fundatia LEADERS

23-06-2008 | EXPIRA LA 29-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai intre 20 si 25 de ani, abilitati de lider si doresti sa-ti incepi cariera intr-o companie lider de piata? Acesta este momentul! Aplica acum pentru un stagiu de internship oferit prin intermediul LEADERS, iar primii 20 de tineri selectati de catre companii vor primi un loc gratuit la Leadership Summer School.

Lista cu companiile ofertante de internshipuri va fi disponibila online in curand, pana atunci te invitam sa aplici, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili pasii urmatori.


CERINTE

Daca esti student, proaspat absolvent, masterand sau ocupi o pozitie de junior intr-o companie nationala sau multinationala, atunci Leadership Summer School este evenimentul la care trebuie sa participi in aceasta vara.

Daca varsta ta este intre 20 si 25 de ani, atunci nu mai sta pe ganduri si aplica chiar acum pentru un loc la Leadership Summer School. Fie ca ai studii economice, tehnice, ori studiezi filologia leadershipul se manifesta la fel. Trebuie doar sa-l accepti si sa-l performezi cat mai eficient.


BENEFICII OFERITE

In functie de compania selectata si internshipul obtinut.


DESCRIEREA FIRMEI

LEADERS Romania este devotata dezvoltarii unor tineri lideri responsabili, capabili si inovatori care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Obiectivul nostru este construirea capacitatii societatii romane prin dezvoltarea componentei leadership in caracterul celor care iau decizii, care vor trai in societatea pe care chiar ei o construiesc si care sunt cei mai capabili de a accepta schimbarea, atitudinile si instrumentele necesare unei reforme reusite.