Lacatus Mecanic

VERTICAL DESIGN. SRL

30-08-2008 | EXPIRA LA 05-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati: Realizarea lucrari de montaj pentru produsele din portofoliul firmei executand lucr¿ri manuale sau cu ajutorul unor scule, utilaje ¿i dispozitive par¿ial mecanizate.


CERINTE

Cerinte: Studii de specialitate (Liceu / Scoala Profesionala/Specilizare la locul de munca) Experienta similara pe acelasi post minim 6 luni.
Carnet de conducere categoria B, disponibilitate pentru deplasari in tara


BENEFICII OFERITE

.
Beneficii: Carte de munca + salariu atractiv. In cazul deplasarilor asiguram diurna+cazare


DESCRIEREA FIRMEI

VERTICAL DESIGN S.R.L. este o companie tanara si dinamica, infiintata in 1999, ce a reusit sa se impuna in scurt timp de la infiintare ca un partener de incredere pe piata constructiilor.


VERTICAL DESIGN a debutat cu activitatea de consultanta tehnica si vanzari de produse, actionand ca intermediar intre furnizori (producatori autohtoni sau importatori) si beneficiari (antreprenori generali). Produsele ce faceau obiectul activitatii erau usile de garaj, cele de interior, usile speciale (antifoc, antiefractie, antiradiatii, pentru spatii frigorifice), usile industriale, compartimentarile pentru facilitati sanitare publice.


Incepand cu luna ianuarie a anului 2002, ca o etapa absolut normala in planul de dezvoltare a companiei, VERTICAL DESIGN si-a adaugat ca activitati, alaturi de cea de consultanta si vanzare si pe cele de import (direct de la producatori din Germania, Belgia, Elvetia, Franta), instalare si service (in garantie si post-garantie) pentru produsele furnizate sau chiar si pentru produsele achizitionate de la alt furnizor in cazul in care clientul ne solicita.