Key Account Manager - domeniul medical

WKH-Dezvoltare Organizationala

07-12-2007 | EXPIRA LA 06-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul ideal este o persoana extroverta, dinamica, dornica de a-si construi o cariera în piata vanzarilor din domeniul medical, serioasa si de încredere. Experienta similara constituie un avantaj. Obligatorii sunt cunostintele medicale, fie ca urmare a absolvirii facultatilor de profil - medicina, farmacie, bioingienrie medicala.

Responsabilitatile postului:
1. mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii companiei
2. oferirea de solutii complete adaptate necesitatilor clientilor
3. intocmirea ofertelor tehnice si economice, dosareleor de perticipare la licitatii
4. sprijinirea clientului in proiecte complexe
5. informarea permanenta a clientilor din portofoliu
6. sa promoveze produsele companiei la spitale , clinici particulare, laboratoare
7. sa atinga obiectivele de vânzari si marketing
8. sa faca un management activ al portofoliului de clienti
9. sa trimita la timp si în standarde de calitate orice raportare administrative;


CERINTE

- absolvent(a) invatamant superior medicina - farmacie,
- ingienerie medicala,
- cunoasterea limbii engleze,
- experienta pe vanazare aparatura medicala/domeniul medical, farma,
- permis de conducere categoria B


BENEFICII OFERITE

Se ofera pachet salarial atractiv, posibilitati de formare profesionala, posibilitati de dezvoltare a carierei intr-un domeniu dinamic, mediu de lucru profesionist.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firm¿ de consultan¿¿ româneasc¿ în domeniul Dezvolt¿rii Organiza¿iilor. Cu o experien¿¿ de 5 ani ¿i o echip¿ numeroas¿ de consultan¿i, suntem în m¿sur¿ s¿ abord¿m proiecte complexe de training,recrutare, evalu¿ri de personal, sisteme de conducere a performan¿ei ¿i multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala s¿ aduc¿ pe pia¿a româneasc¿ un instrument recunoscut de evaluare, ce combin¿ precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de c¿tre Dan Harrison pe baza unei cercet¿ri care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel încât s¿ combine precizia instrumentelor matematice ¿i statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre leg¿tura preferin¿e - performan¿¿. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului în care anumite cerin¿e ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.