key account manager

TOYA SA

19-01-2006 | EXPIRA LA 18-02-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

TOYA Romania S.A. will employ for the chain stores department a key account manager responsible for:

- maintaining and developing cooperation with the existing chain stores

- establish the commercial relations with the new chain stores entering Romania

- negotiation of the contracts

- preparing commercial offers
- competition analysis
- planning and carrying out promotion actions
- reporting


CERINTE

very good computer skills (MS Office)
- fluent english
- driving license
- good communication skills
- availability
- experience of co-operation with hypermarkets will be an asset


DESCRIEREA FIRMEI

TOYA S.A. (firma mama) a aparut in decembrie 1999 ca succesoare a firmei TOYA S.C., care a functionat incepand din 1989. De la momentul aparitiei, obiectul principal de activitate al firmei este comertul cu uneltele de mana si accesoriile pentru autovehicule, importate din tarile din Asia de Sud-Est. In prezent, in urma stradaniilor noastre de a furniza servicii complexe clientilor nostri, avem in oferta noastra si aparate electrice, unelte pentru gradina, armaturi sanitare, grill-uri si echipament turistic.

În oferta noastr¿ se afl¿ produse de înalt¿ calitate ale unor cunoscute firme europene, dintre care ARTU, GAV, NAREX, dar ¿i m¿rci proprii, din care face parte marca de unelte YATO, cunoscut¿ pentru înalta ei calitate. Nu uit¿m nici de produc¿torii na¿ionali, ale c¿ror produse sunt de asemenea incluse în oferta noastr¿ ¿i din care export¿m o mare parte.

Fiind un distribuitor însemnat în bran¿a noastr¿, deservim atât angro-urile, cât ¿i marile lan¿uri comerciale. Printre clien¿ii no¿tri din Polonia se num¿r¿ Makro, Selgros, Real, Tesco, Castorama. Oferta noastr¿ este cunoscut¿ ¿i unui grup numeros de clien¿i externi. Printre partenerii no¿tri comerciali se afl¿ firme din Germania, Rusia, Ucraina, Cehia, Slovacia ¿i Ungaria. Distribu¿ia produselor noastre o realiz¿m pe teritoriul întregii ¿¿ri, furnizând marfa direct de la sediul principal din Wroclaw, de la filiala din Pruszkow sau prin intermediul re¿elei de distribuitori.

Dezvoltarea permanent¿ a firmei ¿i diversificarea sortimentului de produse oferite sunt rezultatul activit¿¿ii echipei tinere, dinamice de angaja¿i ai firmei noastre. Astfel, TOYA S.A. s-a adaptat cu u¿urin¿¿ noilor condi¿ii economice ¿i de organizare ap¿rute ca urmare a ader¿rii ¿¿rii noastre la Uniunea European¿ ¿i este capabil¿ s¿ fac¿ fa¿¿ noilor provoc¿ri ¿i s¿ foloseasc¿ noile posibilit¿¿i de dezvoltare pe pie¿ele Uniunii Europene.

TOYA ROMANIA S.A., comercializeaza o gam¿ larg¿ de produse adaptate cerin¿elor si exigen¿elor fiecarui client.