Key Account Manager

Office Promotional S.R.L.

31-07-2007 | EXPIRA LA 30-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana care va ocupa acest post va trebui sa prospecteze continuu piata in vederea identificarii de potentiali clienti pe care sa ii contacteze si carora sa le prezinte produsele si serviciile oferite de companie. Va urmari cresterea portofoliului de clienti si mentinerea clientilor deja castigati. Activitatea sa va presupune si realizarea ofertelor de pret, precum si propunerea diferitelor solutii la proiectele clientilor. Va trebui de asemenea sa urmareasca derularea contractelor si sa raporteze constant evolutia vanzarilor.


CERINTE

Candidatul ideal este un om de vanzari de succes, cu experienta in vanzarea de produse promotionale sau experienta in vanzarea de produse non-food. Este o persoana educata, placuta, comunicativa si foarte ambitioasa. Cunoaste limba engleza, are aptitudini in utilizarea computerului si detine permis de conducere.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este negociabil in functie de experienta.
Oferim conditii foarte bune de lucru, telefon mobil, masina. De asemenea, exista posibilitatea dezvoltarii personale si profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Office Promotional este o companie fondata in 1999. Suntem unul dintre cei mai mari importatori de articole promotionale, avand contracte cu furnizori importanti din Europa. Incepand cu anul 2003 oferim clientilor nostri si servicii de personalizare a produselor prin atelierul propriu, cat si servicii de tipar si publicitate out-door. Din anul 2006 compania este certificata ISO 9001 prin TUV CERT.