KEY ACCOUNT ASSISTANT

ASBIS ROMANIA SRL

13-12-2007 | EXPIRA LA 12-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asista Directorul de Vanzari in procesul de distributie si in toate activitatile curente;
Vanzare de produse catre o baza dedicata de clienti;
Gestionarea produselor distribuite de companie;
Prezentarea de oferte potentialilor clienti;
Mobilizarea clientilor in scopul respectarii termenelor de plata;
Alte sarcini trasate de superiorul direct;


CERINTE

Experienta in domeniu minim 6 luni;
Cunoasterea pietei IT din Romania si a produselor hardware;

Persoana organizata, capabila sa isi stabileasca si sa lucreze dupa prioritati;
Abilitati negociere (prezinta avantaj);
Lucru in echipa;
Operare PC (Microsoft Office, Internet);
Comunicare;
Limba engleza – nivel mediu;


BENEFICII OFERITE

Salariu motivant;
Traininguri de specialitate periodice;
Posibilitatea de a lucra intr-un colectiv tanar si dinamic;


DESCRIEREA FIRMEI

ASBIS - Distribution For Your Success

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu ¿i Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru ¿i cu 38 de reprezentan¿e în 26 de ¿¿ri, joac¿ un rol semnificativ în lan¿ul global de distributie, cu aproximativ 15000 de produse în portofoliul s¿u.
In decursul celor 15 ani de existenta, ASBIS a devenit una dintre cele mai dinamice companii din regiune. Prin cele 4 centre de distributie si 33 depozite locale, ASBIS deserveste un numar de aproximativ 12500 clienti activi din 70 de tari.
Compania ASBIS îmbin¿ cunoa¿terea extensiv¿ a pie¿elor locale pe care le deserve¿te cu o echip¿ interna¿ional¿ puternic¿, ceea ce contribuie la cre¿terea valorii furnizorilor ¿i clien¿ilor s¿i. Valoarea oferit¿ de ASBIS partenerilor s¿i de afaceri îi asigur¿ an dup¿ an o cre¿tere constant¿, impresionant¿, prin satisfacerea complet¿ a tuturor necesit¿¿ilor clien¿ilor s¿i.
ASBIS ofera produse provenite de la un grup select de lideri mondiali precum Intel, Seagate, Samsung, Microsoft si altii. Ca urmare directa a concentrarii asupra pietei si a investitiei in infrastructura, Asbis a devenit cel mai mare distribuitor din Europa Centrala si de Est si din fosta Uniune Sovietica pentru produsele Intel, Seagate, Maxtor si Hitachi Global Storage Technologies.
ASBIS dezvolta in mod activ solutiile Internet. Noile modele de business implementate combina canalele traditionale de distributie cu operatiunile online busines-to-business. In acest mod, peste 70% din tranzactii se efectueaza acum on line. Managementul stocului, al livrarii, al preturilor se realizeaza acum si pe Internet.
Cu ajutorul echipelor sale de specialisti, ASBIS ofera clientilor sai calitate, garantie si suport tehnic la cele mai inalte standarde.