KEY ACCOUNT

SC PharmaFarm SA

06-12-2007 | EXPIRA LA 05-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vanzarea produselor farmaceutice catre cei mai importan¿i clien¿i din zona sa de activitate în conformitate cu politica comerciala a companiei, în scopul cre¿terii vânz¿rilor ¿i încas¿rilor.


CERINTE

- Studii medii / superioare
- Experien¿¿ relevanta in vanzarea produselor farmaceutice
- Cunostinte si aptitudini de vanzare si negociere
- Persoan¿ dinamica, comunicativa, motivata sa dezvolte zona sa de activitate, cu spirit de echipa, punctual¿, organizat¿, orientata catre rezultat.


BENEFICII OFERITE

Compania noastr¿ v¿ ofer¿ un pachet salarial atractiv ¿i posibilitatea de a lucra ¿i a v¿ dezvolta in cadrul unei echipe dinamice ¿i performante.


DESCRIEREA FIRMEI

PharmaFarm este distributor cu acoperire na¿ional¿ pe piata farmaceutic¿ de retail din România iar prin compania sa - Pharma Net - gestioneaz¿ un lan¿ de 14 farmacii.

Activitatea noastr¿ de baz¿ este focalizat¿ pe distribu¿ia de produse farmaceutice ¿i pe propriul lan¿ de farmacii.

PHARMAFARM - O COMPANIE INOVATOARE

e-Pharmafarm

PharmaFarm este o companie inovatoare, care s-a aflat mereu in pas cu ultimele tehnologii in domeniul distributiei farmaceutice. Astfel, a fost printre primii distribuitori care au implementat sistemul Enterprise Resource Planning (ESP), Sales Force Automation (SFA), prin solutia e-commerce, e-PharmaFarm, sistem ce perimte comandarea on-line a produselor companiei, scurtand astfel timpul de procesare al comenzilor.