Junior Support Engineer

RoCerber International

17-03-2011 | EXPIRA LA 16-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam un coleg entuziast pentru postul de Junior Support Engineer, dornic sa acumuleze cunostinte cat mai vaste in domeniul IT alaturi de o echipa de profesionisti.


CERINTE

- Cunostinte IT basic - configurare si instalare sisteme de operare; hardware; basic TCP / IP; configurare routere etc.;
- Disponibilitate pentru program prelungit atunci cand este necesar (doar pentru anumite proiecte);
- Bune abilitati de comunicare, spirit de echipa;
- Persoana proactiva, organizata, rezistenta la stres;
- Cunostinte limba engleza - obligatoriu;
- Permis de conducere - optional.


BENEFICII OFERITE

Te vei alatura unei echipe tinere si vei avea posibilitatea de crestere si dezvoltare profesionala intr-un mediu de lucru performant, cu acces la tehnologii de ultima ora, inconjurat de profesionisti cu o experienta extrem de vasta in acest domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Conceptul europe5 a luat nastere in 2003, fiind dedicat domeniului tehnologiei informatiei si comunicatiilor (IT&C), avand la baza urmatoarele valori: profesionalismul, calitatea, pasiunea, respectul, corectitudinea si promptitudinea. Solutiile europe5, oferite de catre compania RoCerber International SRL sunt compuse din produse si servicii specializate, dedicate tuturor celor care gestioneaza si activeaza in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (IT&C), abordand: problematica, constrangerile operationale, mecanismele de optimizare si perfectionare, precum si reducerea costurilor.