Junior Specialist Marketing and Social Media

KERASTRAIGHT SRL

21-03-2019 | EXPIRA LA 23-03-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Kerastraight SRL este distribuitor unic de produse profesionale marca Honma Tokyo pentru saloane de înfumusețare din Romania.
Poziția oferită este pentru o persoana ce dorește să-și dezvolte o cariera în domeniul de marketing și PR. Suntem la început de drum în Romania și vom crește odată cu tine, iar în timp responsabilitățile tale vor deveni tot mai mari, odată cu etapele planificate de dezvoltare a firmei. La început vei colabora cu directorul firmei pentru stabilirea stratagiei de promovare și direcțiilor de lucru, iar ulterior vei da dovadă singură de creativitate și viziune în stabilirea strategiilor de promovare.

Te vei ocupa de online marketing și social media:
- Creare de content pentru online marketing.
- Publicare anunțuri pe rețele sociale și follow up.
- Pregătirea imaginilor, pozelor, editare poze pentru social media, website, materiale informative
- Relații cu clienții de pe social media
- Participarea la seminariile și prezentările companiei pentru crearea conținutului necesar pentru social media: poze, video, live de la prezentări.

Vei crea conținut pentru website-ul firmei căt și pentru alte surse online unde pot fi publicate articole sau informații despre produse.
Vei pregăti materialele de promovare și instruire a specialiștilor în domeniu.
Vei crea materiale promoționale pentru expoziții și prezentări.

Vei învăța să administrezi promovările plătite pe Google Ads și Facebook, căt și să inițiezi noi campanii, iar în timp vei deveni responsabilă pentru gestionarea acestor canale de promovare.

Iar pentru că suntem o echipă mică și la început de drum, toate lucrurile importante le decidem împreună, astfe încât să ne asigurăm că totul iese cât mai bine, plus mai preluam unii din sarcinile altora pentru a ne ajuta și a fluidiza mersul lucrurilor.


CERINTE

O persoană dinamică care își dorește o carieră activă și căreia nu-i este frică să accepte provocările unei afaceri cu potențial mare de dezvoltare, dar care este la început de drum. Nu contează în ce domeniu ai studiile sau cate diplome ai, ci conteaza ceea ce vrei sa devii si ceea ce îți place să faci. Ne dorim o personă activă cu abilități bune de comunicare și e perfect dacă te descurci cu Engleza. Trebuie sa fii pasionata de poze, video, editarea acestora, dacă ai făcut un curs pentru asta ești în avantaj, caci știi că acestea plus un text creativ sunt cheia succesului pe rețelele sociale. E în avantajul tău dacă ai mai gestionat o pagină personală de Facebook, Instagram sau ai lucrat în domeniu și ne poți arăta rezultatele tale. Să fii pasionată de frumusețe, îngrijirea părului, produse de îngrijire, de aici ți se va trage drive-ul și creativitatea pentru promovarea produselor firmei. Să ai cunoștințe de bază pentru lucrul în Microsoft Office. E foarte important să fii și disciplinată, să urmezi strategiile stabilite pentru promovare, să-ți respecți programul de lucru, căci lucrurile făcute bine, pas cu pas, aduc rezultatele dorite. Să fii disponibilă pentru călătorii de scurtă durata 1-2 zile pentru prezentări și seminarii în alte localități din țară.


BENEFICII OFERITE

Se oferă salariu de începător. Rezultatul muncii tale se va reflecta în creșterea performanțele companiei, iar odată cu aceasta și satisfacția ta financiară.


DESCRIEREA FIRMEI

Import și distribuție de produse cosmetice pentru saloane de înfrumusețare. Honma Tokyo este una din mărcile de bază pe care o promovăm în Romania.