Junior Scripting Developer

BitDefender

22-09-2008 | EXPIRA LA 28-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca ai mai folosit pana acum un limbaj de scripting, cu siguranta ai fost fascinat de cate lucruri complicate poti face cu un efort destul de mic.

Stiind ce poti face folosind Perl sau Python, noi, cei din echipa Antispam, avem multe idei si avem nevoie de tine sa le pui in aplicare. Si sa vii cu si mai multe idei! Trebuie doar sa ai cunostinte bune de programare.

Te asteptam daca esti ambitios, ai initiativa si iti place sa lucrezi in echipa! Pentru ca in echipa noastra o sa gasesti un mediu de lucru foarte placut, entuziasmant si iti oferim beneficii pe masura performantei si posibilitati de evolutie profesionala.


CERINTE

Daca nu stii un limbaj de scripting, il poti invata usor, cu conditia sa cunosti bine conceptele de algoritmica, eventual sa stii C++ sau Pascal sau alt limbaj clasic la un nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

Noi iti oferim un mediu de lucru placut, entuziasmant, beneficii pe masura performantei si posibilitati de evolutie profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionarã de interceptare a virusilor a fost recunocuta de 28 de Academii de stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.