Junior SAP Basis Administrator

Adept Human Resources

25-11-2014 | EXPIRA LA 25-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

For our client, a global provider of technology-based business solutions, we are looking for a SAP Basis Administrator. His/Her mission is to design, build and manage the SAP technical environment to provide the optimal level of service to the business, the business representative teams and technical teams.


CERINTE

 At least 6 months working experience in SAP Basis administration in large scale organization.
 SAP PI 7.3 technology a plus (C_TBIT51_73 SAP NetWeaver SAP Certified Technology. Associate-Process Integration with SAPNetWeaver).


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro