(JUNIOR) SALES REPRESENTATIVE

Trainart SRL

17-05-2016 | EXPIRA LA 19-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cum ideile creative sunt pe agenda zilnică Trainart, ne-am gândit să îmbinăm utilul cu plăcutul și să transformăm procesul de recrutare al noului nostru coleg într-un exercițiu neconvențional.


Ce? Un curs gratuit de 2 zile privind tehnicile de vânzare specifice industriei de training.


CERINTE

Pentru cine? Tineri profesioniști entry-level (primii 3 ani de experiență) care nu se tem să iasă din zona de confort și care au o pasiune atât de intensă pentru domeniul vânzărilor încât s-au decis să îl transforme în carieră.

Alte cerințe-cheie ar mai fi:

- studii superioare (în Economic/Sales/Marketing și conexe, ne vor atrage atenția),
- fluență în vorbire și scriere în limba engleză,
- permis de conducere categoria B,
- competențe digitale (utilizator avansat Microsoft Office).


DESCRIEREA FIRMEI

Fiecare om are un potential unic. Misiunea Trainart este sa descopere acest potential in fiecare persoana dintr-o companie si sa ajute la valorificarea sa maxima.

Cu alte cuvinte, Trainart sustine angajatul sa se reinventeze in cea mai stralucitoare versiune a sa, printr-un proces de dezvoltare in trei pasi ascendenti:


1. FEEL EMPOWERED
coaching individual

2. BE RESOURCEFUL
programe de training si team buildinguri

3. ACT SPECTACULAR
metamorfoza, (trans)formarea liderului

In viziunea noastra, fiecare angajat si lider dintr-o companie ar trebui sa vina cu placere, „cu toata inima” la serviciu, pentru ca doar asa vor putea aduce plus-valoare companiei.

Acest lucru este posibil doar prin parcurgerea unui proces complex si deplin, care include dezvoltarea profesionala si evolutia personala. „Empowered, Resourceful, Spectacular” sunt cele trei trepte ale calatoriei profesionistului, dar si cele trei valori-cheie care ii sustin cresterea si, prin extensie, succesul organizatiei.