Junior Graphic Designer

Matematika Media

14-05-2013 | EXPIRA LA 16-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

– Vei crea designul pentru materiale publicitare (online și print), dar și pentru websiteuri și aplicații web, alături de o echipă care îți va oferi tot suportul necesar. Nu sunt necesare cunoștințe în programare.

– Vrem ca în cadrul agenției noastre să treci la următorul nivel. Alături de alți designeri, fotografi, copywriteri și un management cu o gândire inovatoare, te vei simți complet în largul tău.


CERINTE

– Avem nevoie de o persoană tânără și ambițioasă, care își dorește să evolueze puternic într-un mediu de lucru plăcut și creativ.

– Trebuie să ai cunoștințe în Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator și un portofoliu de care să fii mândru. Vrem să regăsim atenția pentru detalii și pasiunea pentru frumos în fiecare lucrare prezentată de tine.

– Atunci când aplici pentru job, nu uita să incluzi și un link către portofoliul tău. Aplicațiile care nu respectă această cerere nu vor fi analizate.


BENEFICII OFERITE

– Vei lucra în cadrul Matematika Media – www.facebook.com/MatematikaMedia - www.mtmtka.com, o companie tânără și în plină dezvoltare, alături de oameni creativi și ambițioși, la fel ca tine.


DESCRIEREA FIRMEI

Credem în simplitate, în moduri naturale de a face lucruri mari, care poate par dificile la prima vedere. În același timp, credem în sinceritate și transparență completă – un client informat este un client mulțumit.

Cu aceste principii la bază, vrem să oferim imaginea perfectă tuturor, într-un mediu profesionist, la un preț accesibil oricui.