Junior Finance Analyst

AVRIG 35

05-12-2007 | EXPIRA LA 04-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Prepares / assists with the accurate and timely submission of regular financial statements as per instructions received from the Finance Manager
- Uses various software applications, such as spreadsheets, statistical packages, and graphics packages to assemble, manipulate and/or format data and/or reports.
- Records, classifies, and summarizes financial transactions and events in accordance with generally accepted accounting principles.
- Assists in the analysis of financial data and extracts and defines relevant information;
- Assists in preparation of reporting package of the Group.
- Offers support to the Finance Department


CERINTE

-Bachelor s degree in accounting or related field
- One year related financial experience required. Additional education may be substituted for some experience.
- Proficiency in the use of software applications, databases, spreadsheets, and/or word processing required.
- English (intermediate)
- Details oriented, analytical mind, very organized


DESCRIEREA FIRMEI

Avrig 35 SA este una dintre cele mai dinamice companii de investitii si dezvoltari de proiecte in domeniul imobiliar din Romania.
Fondata in 1999 de patru investitori americani, firma se bazeaza pe vasta experienta internationala a actionarilor sai pentru a aborda proiecte imobiliare foarte ambitioase. Printre acestea se numara constructia de centre de afaceri, refacerea la standarde occidentale a unor locatii deja existente si relansarea lor pe piata, managementul si operarea cladirilor de birouri, etc.
Transparenta, respectarea bugetelor si termenelor de executie a adus echipei si firmei renumele unui partener corect si eficient, Avrig 35 avand deja colaborari cu importante fonduri imobiliare din afara Romaniei.
Compania ofera solutii complete, moderne, de finantare, ajutand investitorii sa profite de adevaratul potential al pietei imobiliare romanesti.
Avrig 35 a finalizat deja mai multe cladiri, de la Berthelot 59 (cu o arie de 1.300 m2) pana la Charles de Gaulle Plaza, cel mai important imobil din portofoliul companiei pana la aceasta data (40.000 m2).