Junior Account Manager

TOTAL TECHNOLOGIES

07-10-2006 | EXPIRA LA 13-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Promovare solutii, servicii, echipamente INTERMEC avand ca scop:
 identificare posibili clienti
 target pe domenii strategice
 stabilirea de contacte in vederea prezentarii produselor
 cresterea cifrei de afaceri a companiei
 marirea portofoliului de clienti
 promovarea continua a companiei si a solutiilor/serviciilor


CERINTE

 bune capabilitati de comunicare si prezentare
 background tehnic si cunoasterea limbii engleze nivel mediu
 initiativa, dinamism, adabtabilitate si flexibilitate la conditiile de bussines
 orientare spre client, excelente abilitati de comunicare, prezentare si negociere
 disponibilitate pentru deplasari
 posesor permis de conducere categoria B curat
 experienta intr-o pozitie similara constituie un avantaj
 studii superioare absolvite
 integrare rapida in echipa de lucru
 full time


BENEFICII OFERITE

¿ Dezvoltarea abilitatilor profesioinale
¿ Cariera de succes, urmare a promovarii brand-uri si a unor solutii de succes
¿ Pachet salarial motivant (fix+comision)
¿ Bonuri masa
¿ Mediu de lucru occidental


DESCRIEREA FIRMEI

Inca din anul 1992 cand s-a infiintat, Total Technologies si-a dovedit rolul de integrator IT pentru companiile romanesti. in prezent, Total Technologies s-a impus si ca principalul furnizor in dezvoltarea si implementarea solutiilor bazate pe tehnologia Codurilor de Bare si a celor de tip Document, Content si Process Management.

Compania noastra are un avantaj competitiv înca de la inceput prin dezvoltarea solutiilor proprii de software pe tehnologie Intermec si FileNet. Cele doua companii sunt lideri mondiali in segmentul de piata pe care il reprezinta, respectiv tehnologia codurilor de bare si Enterprise Content si Business Process Management. In acest sens amintim faptul ca Intermec are 60 de clienti iar FileNet 81 din primele 100 de companii din lume (Fortune 100).

Mai mult, pozitia de lider a companiei noastre pe piata de solutii software din Romania se datoreaza echipei de specialisti în IT, echipa ce are avantajul unui înalt grad de profesionalism, seriozitatii în raspunsurile date oricarei cerinte ce vine din partea clientilor nostri si, nu in ultimul rand, atentiei speciale pe care compania noastra o acorda calitatii, Total Technologies fiind certificata ISO 9001 : 2000.
Solutiile complete reprezinta ideea principala dezvoltata si folosita de compania noastra. Dezvoltarea se bazeaza pe o îmbunatatire permanenta si o diversificare a produselor si serviciilor, folosind instrumente si tehnici moderne cu scopul de a satisface cerintele pietei. Scopul principal este de a asigura cresterea productivitatii clientilor nostri prin reducerea cheltuielilor operationale si îmbunatatirea serviciilor cu ajutorul solutiilor avansate de IT oferite.

Solutiile bazate pe tehnologia codurilor de bare s-au dezvoltat foarte mult în ultimul timp permtaând automatizarea proceselor de vanzari, distributie, colectare date si warehouse management. Total Technologies are o bogata experienta in dezvoltarea unor astfel de solutii, fiind binecunoscute produsele sale Track & Trace si PowerHouse. Aceste produse implementate la Compania Nationala Posta Romana si Romtelecom asigura urmarirea coletelor postale pe întreg traseul de la expeditie pana la destinatie si evidenta stocurilor.