Job Fair UK, in Brasov 11-13 October 2007

WORK&ADVENTURE SRL

01-10-2007 | EXPIRA LA 31-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acest program este ideal pentru cei care sunt interesati sa activeze in domeniul industriei hoteliere/ restaurante/ catering, sa se pregateasca in vederea incadrarii ulterioare pe piata de munca britanica si sa cunoasca indeaproape stilul de viata si de lucru al britanicilor.
Candidatii selectati de Work Adventure, vor participa la job fair-ul organizat la Brasov, in cadrul caruia, recrutatorul din UK va selectiona personal pentru plasamente in industria hoteliera.
Candidatii acceptati vor primi in hoteluri din UK joburi precum: Receptioner, Personal Restaurant, Asistent general, Housekeeping, Ajutor la bucatarie sau Portar.


CERINTE

- peste 18 ani;
- cunostinte de limba engleza, nivel conversational
- responsabil, atitudine pozitiva, flexibil, adaptabil


BENEFICII OFERITE

Salariile incep de la 5.52 GBP/ ora, pentru persoanele cu varsta peste 21 de ani si de la 4.60 GBP/ ora, pentru cele cu varsta sub 21 ani.
Taxa program:
900 Lire sterline - programul de 6 luni
1200 Lire Sterline- programul de 12 luni
Acest program combina:
2 saptamani de studiu cu 6 luni de lucru
2 saptamani de studiu cu 12 luni de lucru in industria hoteliera/ restaurante/ catering in Marea Britanie, totul incheindu-se cu obtinerea unui Certificat NCFE -Intermediate Employment Skills Qualifications- Nivel 2 de calificare.


DESCRIEREA FIRMEI

sc WORK&ADVENTURE srl este o companie privata avand ca scop plasarea fortei de munca pe plan international, promovarea programelor de schimb intercultural, universitati, colegii, cursuri, AuPair etc