JAVA Developers - Multiple positions

JOBSgarden

07-08-2008 | EXPIRA LA 13-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- asigura implementarea si respectarea normelor interne de dezvoltare a solutiei;
- participa la proiectarea solutiei;
- participa la dezvoltarea de aplicatii;
- investigheaza si rezolva erorile tehnice / functionale.


CERINTE

Profil 1: Pentru unul din clientii nostri, un grup international ce ofera servicii de consultanta, dezvoltare si suport tehnic in ceea ce priveste sisteme si tehnologii de Enterprise Application Integration, Portal and Portlet Development si Business Process Modelling, pentru clienti atat din Romania, cat si din strainatate, cautam persoane profesioniste pentru pozitia JAVA Developer. Persoana va fi instruita si va fi integrata intr-o echipa internationala. Pozitia presupune deplasari in strainatate (maxim 50% din timpul de lucru).

Candidatul ideal:
- experienta relevanta de minim 2 ani intr-o pozitie similara;
- cunoastere aprofundata Java: JSP, JDBC, Servlet, Tomcat, JSF (constituie avantaj);
- cunoasterea unui RDBMS;
- cunoastere OOP;
- cunostinte XML, XSL, Eclipse (constituie avantaj)
- limba Engleza – nivel avansat (obligatoriu);
- limba Germana – nivel mediu (constituie avantaj)

Profil 2: Pentru unul din clientii nostri, unul dintre cei mai importanti furnizori si integratori de solutii EAS, eLearning, eHealth, eBusiness, eGovernment si de proiecte software la cheie din Romania cautam profesionisti pe pozitia de JAVA Developer.

Candidatul ideal:
- absolvent facultate (de preferat Cibernetica, Informatica, Automatica etc.);
- minim 3 ani experienta relevanta pe o pozitie similara;
- cunostinte solide J2EE, Strut, Hibernate, JDBC, JBoss, IntelliJ Ideea, Eclipse, Jakarta, JUnit, Tomcat, EJB, Servlets, JSP, Swing.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este competitiv, negociabil in functie de competente, nivelul de pregatire si experienta individuala.


DESCRIEREA FIRMEI

ITJobs este o companie ce ofera servicii complete de recrutare si selectie, avand filiale in Budapesta, Belgrad, Dubai, Kiev, Viena si Bucuresti.

Compania a fost fondata in anul 2001 avand ca obiect principal de activitate recrutarea si selectia specialistilor IT si Telecomunicatii. Inca de la inceput compania si-a construit o solida reputatie in domeniul recrutarii profesionistilor IT, pe toate nivelurile de experienta, de la pozitii de intrare pana la cele de top.

In 2005, pentru a tine pasul cu cerintele pietei, compania a dezvoltat o noua divizie, Jobsgarden, care are ca obiect de activitate atat recrutarea specialistilor din domeniile comercial, financiar, resurse umane, inginerie, constructii, cat si a celor din domeniul IT.

www.jobsgarden.ro