IT Support & Infrastructure Team Leader

Edata

20-08-2009 | EXPIRA LA 26-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Rolul acopera aria dintre conceptualizare, pana la strategie si implementare si include integrarea arhitecturii curente / viitoarecu solutiile propuse de analisti si dezvoltatori.
* conduce si coordoneaza proiectarea, designul, dezvoltarea, implementarea si optimizarea sistemelor de infrastructura care sprijina si pun in valoare solutiile de business propuse clientilor de catre Edata.
* asista echipele de consultanti Edata la dezvoltarea Technical Road Map pentru starea curenta / viitoare a organizatiilor.
* defineste scopul proiectului, planurile si livrabilele, inclusiv costurile, planurile de proiect si datele propuse de implementare, fundamentate pe inputurile clientului.
* intalneste echipele de proiect Edata pentru a le informa asupra standardelor clientului, revizuieste cerintele tehnice ale clientului de infrastructura si constrangerile, confirma cerintele finale si solutiile de infrastructura.
* executa analiza de infrastructura, design si implementare in sprijinul dezvoltarii aplicatiilor.
* asigura securitatea si controlul infrastructurii implementate.
* furnizeaza consiliere pentru planificarea si designul infrastructurii partenerilor de business, clientilor , companiei.
* coordoneaza echipa de Infrastructura IT a Edata si echipele de proiect la sediul clientilor.


CERINTE

* Cel putin absolvent de liceu, experienta demonstrabila de 7+ ani in dezvoltare/ implementare de arhitecturi de infrastructura in companii internationale
* Experienta in dezvoltarea si crearea de Technical Road Maps pentru starea curenta/ viitoare a infrastructurii.
* Experienta in dezvoltarea si crearea de diagrame de ifrastructura
* Succese in lucrul cu managerii seniori pentru trasarea de directii strategice si proiectarea de procese de baza.
* excelenta stapinire a: CISCO, UNIX, Windows.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie orientata spre furnizarea de servicii de consultanta in management si IT, punand la dispozitia clientilor nostri modele de business si platforme tehnologice de nivel inalt. Core–business–ul Edata il reprezinta serviciile de management al proceselor de lucru (Business Process Management), dedicate atat segmentului corporate, cat si autoritatilor publice.