IT Help Desk

Centrul Medical MedAs

31-10-2016 | EXPIRA LA 02-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Administrare infrastructura IT in cadrul companiei


CERINTE

- experienta in configurare, mentenanta si depanare componente IT
- cunostinte optimizare OS si alte programe software
- cunostinte hardware si software pentru administrarea retelelor de date
- certificare CISCO CCNA sau diplome similare reprezinta un avantaj
- permis conducere categ. B - OBLIGATORIU -


BENEFICII OFERITE

salariu competitiv bazat pe rezultate, bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul Medical MEDAS este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din București.
Aflat pe piața serviciilor medicale private de peste 12 ani, MEDAS a cunoscut o permanentă dezvoltare, investițiile realizate în decursul timpului regăsindu-se atât în tehnologie cât și în capitalul uman.
În prezent, MEDAS deține un Spital, 5 clinici medicale ( MEDAS Professional, MEDAS Unirea, MEDAS Feminis, MEDAS Titan, MEDAS Pitești) , 5 laboratoare ( 3 în București unul în Giurgiu și altul în Pitești), precum și 6 departamente de radiologie și Imagistică medicală.
Peste 1.000.000 de pacienți au beneficiat până in prezent de serviciile medicale oferite de MEDAS. În prezent Centrul Medical MEDAS are peste 200 de cadre medicale ce se perfecționează continuu și formează echipe MEDAS profesioniste.
Astăzi Centrul Medical MEDAS oferă consultații în peste 30 de specialități medicale și chirurgicale, analize de laborator, servicii de imagistică medicală precum și metode de tratament neinvazive, de ultimă generație.
Astfel, prin activitatea noastră ne-am dorit să aducem un suport consistent de specialiști și tehnică de vârf, care asigură calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a populației.