IT Demand Specialist

UPC Romania S.A.

08-01-2008 | EXPIRA LA 07-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executia procesului de IT Demand si IT Achizitii prin inregistrarea cererii, comunicarea statusului si resurselor de care este nevoie, urmarirea schimbarilor si comunicarea statusului in sedinta saptamanala. De asemenea, trebuie sa identifice problemele aparute pe IT Demand si IT Achizitii, sa le urmareasca, prezentate si solutioneze cat mai curand posibil.
Identifica cerintele de business si le interpreteaza. Intelegerea rapida a problemelor de busines, identifica punctele forte si punctele slabe ale organizatiei si sugereaza idei pentru imbunatatire. Defineste/verifica cerintele, specificatiile functionale si procesul de business in functie de nevoile de business. Ofera recomandari cu privire la solutiile propuse prin procesul de IT Demand.
Asista la imbunatatire termenelor limita si programelor de IT Demands si IT Acquisition. Ajuta la implementarea si definirea proceselor IT Demands, IT Change Management si IT Achizitii
Comunica si urmareste statusul fiecarei cereri


CERINTE

Cunostinte solide de IT business analyst
Abilitati de comunicare si organizare: flexibil, deschis catre sugestii, gandire pozitiva, lucru in echipa
Foarte organizat, respecta termenele limita si procedurile companiei
Eficient in rezolvarea problemelor si depasirea eventualelor obstacolele
Studii superioare


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multina¿ionale din industria de comunica¿ii prin cablu din România. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de televiziune, voce ¿i date, cu opera¿iuni în 16 ¿¿ri, 10 dintre acestea din Europa.

Prezent¿ în România înc¿ din 1992, UPC este pregatit¿ s¿ ofere servicii moderne în band¿ larg¿ la nivel na¿ional: televiziune analogic¿ ¿i digital¿, internet de mare vitez¿, servicii competitive de telefonie digital¿.