INTERSHIP

SC PIER CONFERENCE & SPA SRL

05-01-2013 | EXPIRA LA 04-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti student, masterant sau absolvent? Vrei sa iti incepi o cariera de succes in domeniul turismului. Aplica pentru un intership neplatit de 1 luna de zile ca si receptionist de hotel Responsabilităţile tale vor include: suport în organizarea si desfasurarea activitatilor zilnice conform procedurilor de lucru, implicare în realizarea si completarea documentelor financiare, a campanieiilor de promovare; ; asigurarea comunicării cu părţile implicate; activităţi curente ale organizaţiei: secretariat, logistică.


CERINTE

- Cuoscator engleza nivel mediu-avansat;
- Cunostinte PC;
- Abilitati de promovare


BENEFICII OFERITE

- Posibiliate de angajare imediata functie de rezultatul testarilor ;
- Bonusuri functie de performante;
- Promovare rapida pe o functie superioara.


DESCRIEREA FIRMEI

Situat in centrul orasului Bucuresti, complexul „Pier Conference & Spa” va sta la dispozitie cu servicii de standarde internationale de calitate.
„Pier Conference & Spa” reprezinta una dintre cele mai mari investitii in elemente de creatie artistica, din centrul Bucurestiului, acesta fiind conceput exclusiv pentru a-i asigura clientului satisfactia unui sejur de vis, intr-un decor unic.
Structura complexului „Pier Conference & Spa” este formata din 18 camere, din care 10 Apartamente si 8 Double Room, fiecare dintre acestea avand o tematica distincta, in care eleganta, luxul si confortul sunt doar cateva dintre elementele comune.
Pentru a asigura eficacitatea unui sejur complet, complexul beneficiaza de un Boutique Cafe, restaurant amplasat la ultimul etaj, sala de conferinta dotata cu aparatura de ultima generatie, avand o capacitate de minim 50 de persoane, centru de wellness & spa dotat cu piscina interioara, sauna, zona de fitness si centru de remodelare corporala.