Interpreter

Julsoft Group

08-04-2007 | EXPIRA LA 14-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Traduceri, Translator


CERINTE

Cunoscator limba engleza si germana


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Julsoft Group a luat fiinta in anul 2001 prin concursul unui grup de profesionisti care au facut performanta in randul programatorilor la companii de renume international. Componenta consiliului director si a departamentului programare reprezinta sufletul acestei afaceri care s-a dorit de la bun inceput a fi o alternativa viabila, profesionista si concurenta la solutiile informatice care au patruns pe piata de IT din Romania ¿§post decembrista¿¨.
Julsoft Group, prin experienta acumulata in cei 5 ani de dezvoltare de solutii informatice pe piata romaneasca si in cele peste 100 de implementari de succes, in domenii diverse de activitate, ofera clientilor si partenerilor sai siguranta ca solutia propusa satisface in totalitate cerintele si nevoile acestora.
Principalii factori care au contribuit la locul ocupat de Julsoft Group in randul firmelor ce implementeaza solutii informatice integrate sunt:
- Experienta acumulata in dezvoltarea si implementarea sistemelor informatice integrate;
- Personal de o inalta pregatire de specialitate;
¿¿ Servicii de implementare de inalta calitate;
¿¿ Suportul oferit de sisteme informatice concepute in conformitate cu standardele nationale internationale de calitate.
Julsoft Group a fost infiintata in anul 2001 cu capital integral romanesc. Incepand cu acelasi an, solutiile noastre integrate, prin dezvoltarea si implementare acestora, au corespuns cerintelor pietei din Romania.
Caracteristicile principale, comune tuturor solutiilor informatice ale Julsoft Group sunt:
- integrare;
- modularitate;
- personalizari si dezvoltari la cheie;
- fiabilitate si mentenanta.
Inca de la inceput, accentul a fost pus pe activitatile de analiza de sistem, dezvoltare, implementare si service. Astfel, au fost infiintate departamente dedicate acestor activitati cu personal de inalta specialitate si profesionalism. Toate departamentele au fost orientate spre acelasi obiectiv: satisfacerea cerintelor clientilor.
Flexibilitatea companiei Julsoft Group si a activitatilor acesteia au condus catre implementari de succes si construirea de parteneriate cu toti clientii companiei noastre.
Produsele oferite de firma Julsoft Group sunt:
¿¿ Reports Manager - Gestiunea resurselor intreprinderii (ERP);
¿¿ Reports Salary - Salarii si management de personal, resurse umane;
¿¿ Reports RoTrans ¿V Solutie integrata pentru managementul parcurilor auto, a transportului si cheltuielilor aferente acestei activitati;
¿¿ Reports Palm ¿V Solutie integrata pentru logistica depozitelor;
¿¿ Medical Data Management ¿V Solutie integrata pentru managementul documentelor si pacientilor in domeniul medico-sanitar.

Importanta acordata analizei de sistem si a calitatii implementarii, colaborarea stransa cu departamentele informatice existente in cadrul firmelor, flexibilitatea fata de cerintele clientului au condus la punerea in practica a conceptelor de eficienta si siguranta in exploatare, necesare pentru buna evidentiere a unei activitati complexe.
Dintre clientii de referinta care au condus la pozitionarea companiei Julsoft Group in randul companiilor de succes in Romania putem enumera:
- Best Computers;
- Veka Romania ¿V Transporturi;
- Eurial ¿V Peugeot Romania;
- Romstal;
- Cetina SA Baia Mare;
- Spitalul Fundeni;
- Institutul Oncologic Bucuresti;
- Melinda Impex ¿V Transporturi;
- Omniasig ¿V Transporturi;
- Noaa Computers;
- Ket Computers;
- Maguay Impex;
- Ircat Co;
- Romprest Services.