INTERNSHIP SECURITAS ROMANIA

Securitas Services Romania

23-05-2011 | EXPIRA LA 22-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru că ştim că iţi doreşti o carieră alături de profesionişti în domeniu, pentru că ştim că ai curajul de a îţi valorifica potenţialul enorm şi pentru a depăşi frontierele cotidianului, pentru că ştim că pui pasiune şi energie în orice întreprinzi şi aduci un plus de spirit oricărei situaţii, te invităm alături de noi în cadrul primei editii a programului de Internship SECURITAS “NOI CREEM VIITORUL”, desfasurat in perioada 15 iunie – 15 septembrie.


CERINTE

Dacă eşti interesat de domeniul pază şi protecţie, vânzări, finaciar sau resurse umane, ai cunoştinţe solide de limba engleză şi MS Office, eşti ancorat în realitatea economică şi politică românească, dispui de bune abilităţi interpersonale, seriozitate, disponibilitate şi flexibilitate atunci te aşteptăm în cadrul unei companii multinaţionale, lider mondial în industria în care activează.
Sarcinile tale vor include, dar nu se vor limita la asistarea echipei în îndeplinirea sarcinilor de lucru, cercetare de piaţă, folosirea instrumentalului tehnic şi teoretic de care veţi dispune pentru promovarea şi vânzarea efectivă a serviciilor de monitorizare şi intervenţie.


BENEFICII OFERITE

Vei avea oportunitatea de a activa într-o atmosfera de lucru deosebită, de a acumula cunoştinţe şi experienţă de la cei mai buni, de a primi o scrisoare de recomandare la finalul stagiului, un comision la fiecare contract încheiat, precum şi posibilitatea de angajare pe un post permanent în cadrul companiei, în funcţie de rezultate.



Selecţia finală va fi făcută la data de 10 iunie. Program organizat pentru oraşele: Bucureşti, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Timişoara.


DESCRIEREA FIRMEI

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 280.000 angajati in 45 de tari din America de Nord,Europa,America Latina,Orientul Mijlociu,Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta". Peste tot in lume de la micile magazine pana la aeroporturi, cei 280.000 angajati fac diferenta.