Internship "IT Challenge"

LIBRA INTERNET BANK SA

20-03-2013 | EXPIRA LA 19-04-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va fi o experienta de lucru de internship de 1 luna de zile, urmata de oportunitatea ca acei candidati care sunt potriviti sa ramana angajati cu contract permanent de munca
Facand parte dintr-un departament bancar, vei avea oportumitatea sa inveti si sa lucrezi cu profesionisti cu experienta alaturi de care sa dezvolti si sa implementezi diverse proiecte.
Daca esti interesat, trimite-ne CV-ul tau cu mentiunea 'Internhip IT Challenge'.


CERINTE

Programul este destinat absolventilor sau studentilor din ultimul an al facultaii de Matematica-Informatica. Politehnica-Automatica, Calculatoare, Electronica, ASE Facultatea de Cibernetica.


BENEFICII OFERITE

Acest internship nu este platit dar candidatii selectati vor avea pposibilitatea de a se alatura echipei Libra Internet Bank ca si viitori colegi permanenti
De asemenea daca vei parcurge acest program vei beneficia Si de recomandari ulterioare din partea Libra Internet Bank.


DESCRIEREA FIRMEI

Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

In Libra Internet Bank iţi oferim un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.
Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.


Te asteptam alaturi de echipa noastra!