Internal Sales

WOODCOTE ROMANIA

25-02-2008 | EXPIRA LA 26-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Centralizeaza si prelucreaza comenzile de la clienti
2. Mentine si dezvolta relatiile de colaborare cu furnizorii interni de marfa.
3. Negociaza conditiile de colaborare cu furnizorii de marfa
4. Transmite si gestioneaza comenzile catre furnizori
5. Analizeaza stocul si comenzile existente si impreuna cu departamentul de vanzari intocmeste (previzioneaza) necesarul de aprovizionat pentru perioada urmatoare
6. Organizeaza transportul catre clienti


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa cunoasca bine piata de materiale de constructii si furnizorii da marfa - avataj
Abilitati de comunicare si negociere
Cunostinte de operare PC: Word, Excel, programe de contabilitate - avantaj cunoasterea programului Win Mentor
Abilitati de comunicare si organizare
Personalitate puternica, hotarat, analitic


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie care activeaza din anul 1999 pe piata materialelor pentru constructii: amenajari interioare, acoperisuri usoare, izolatii si sisteme pentru fatada. Incepand cu octombrie 2006 facem parte din grupul Wolseley Plc. (www.wolseley.com) numarul unu mondial in distributia de sisteme sanitare si de incalzire si un furnizor important de materiale de constructii si servicii de profil

Regulile noastre - Nu sunt multe, dar sunt. De fapt nici macar nu sunt reguli, sunt principii foarte utile in ceea ce facem. Iata-le!

-O munca riguroasa- si - entuziasm sau inflacarare - sunt desigur calitatile de varf pe care le au oamenii nostri.

Suntem oameni practici care stiu sa-si suflece manecile si sa asigure tot ceea ce este necesar, tot asa cum o fac clientii noatri in constructii si instalatii.

Daca te caracterizeaza atitudinea: - Ma descurc, voi face fata- , daca iti folosesti - Perseverenta personala si ambitia- pentru a - Obtine de rezultate- , inseamna ca ar trebui sa ne intalnim. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

A fi parte din echipa Woodcote este o oportunitate excelenta pentru persoanele ambitioase, orientate spre cariera si care doresc sa faca parte dintr-o companie mare, aflata in permanenta ascensiune. Oferim un pachet salarial competitiv, oportunitati pentru realizarea de bonusuri si beneficii suplimentare si, de asemenea, un potential exceptional de crestere si dezvoltare a carierei.