Instructor gimnastica acrobatica, instructor jocuri sportive

Asociatia GLADIATOR

11-09-2008 | EXPIRA LA 17-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Instructorul de gimnastica acrobatica si instructorul de jocuri sportive se vor integra grupului de specialisti care lucreaza in programul GLADIATOR, in grila de antrenamente, potrivit negocierii ulterioare interviului.
Creat de conf.univ. Szoby Cseh, programul GLADIATOR ii deprinde pe copiii din mediul sarac cu exercitii judicios selectionate din mai multe ramuri sportive: escalada alpina, gimnastica acrobatica, scrima, arte martiale, improvizatie scenica si elemente de cascadorie, in sala de antrenament pusa la dispozitie de Primaria sector 3.
Instructorii sunt selectionati dupa criterii speciale riguroase, experienta, rezultatele profesionale si etica fiind criteriile de baza, alaturi de capacitatea adaptarii metodelor de lucru la specificul programului.


CERINTE

Asociatia GLADIATOR din Bucuresti anunta selectie de personal pentru posturile de: instructor gimnastica acrobatica (1 post) si instructor jocuri sportive (1 post). Candidatii vor fi absolventi ai Academiei de Educatie Fizica si Sport, in specialitatea indicata, cu experienta in domeniu si in special in lucrul cu copiii. Asteptam CV-urile pana la data de 25 august, prin email la office@asociatiagladiator.ro . Numai candidatii selectati pe baza CV-ului pentru sustinerea interviului final vor fi contactati. Interviurile vor avea loc in data de 27 august.
Detalii la www.asociatiagladiator.ro (realizat cu sprijinul Delphis Management).
Contact: Szoby Cseh, Presedinte-0721851760, Dan Szabo, Director general-0720534612


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia GLADIATOR deruleaza programul cu acelasi nume, un demers original si spectaculos prin continut si rezultate, initiat in 2005. Programul este destinat cu precadere copiilor din mediile sarace, aplicand o metoda originala creata si fundamentata stiintific de catre conf.univ. Szoby Cseh. Metoda a dovedit rezultate remarcabile ca eficienta in prevenirea si combaterea comportamentului anti-social la copii, in integrarea sociala a copiilor fara posibilitati materiale, orfani sau din familii dezorganizate, lipsiti de adapost sau cu handicap, inclusiv cei cu probleme de violenta si delincventa juvenila.