Instructor fitness

WEBSPOT MEDIA SRL

04-10-2012 | EXPIRA LA 03-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam fete (DA, exclusiv fete!) sportive, entuziaste, vorbarete si mai ales simpatice.

Este necesara absolvirea unei Facultati de Educatie Fizica si Sport, o experienta anterioara in fitness sau aerobic, o conditie fizica buna, o atitudine pozitiva si energica, entuziasm si capacitate de a motiva alte persoane.


CERINTE

Este posibil ca acest job sa fie cea mai frumoasa experienta pentru tine. Vei avea sansa sa lucrezi in cel mai de succes program de fitness din lume.

Sistemul unic al francizei ofera tot suportul pentru ca experienta ta in calitate de trainer FitCurves sa fie cat mai placuta si plina de multumiri.

Un trainer FitCurves are un rol activ in toate activitatile clubului: preda miscarile cardio in circuit, explica circuitul membrelor noi, stabileste obiectivele si masoara membrele lunar adaptand antrenamentul pentru fiecare, mentine curatenia si ordinea in club, preia telefoane, da telefoane in vederea stabilirii noilor contacte, obtine recomandari din partea membrelor, imparte invitatii si flyere, completeaza documentele zilnice.

Sunt necesare 8 zile pentru a parcurge trainingul complet conform standardelor Curves International. Trainingul teoretic dureaza 4 zile (4 ore pe zi), iar trainingul practic alte 4 zile (4 ore pe zi). Dupa perioada de trainging Managerul va alege cea mai potrivita antrenoare care se imbina armonios cu valorile Curves International si se integreaza in echipa existenta.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix plus bonusuri in functie de abonamentele noi si cele reinnoite.


DESCRIEREA FIRMEI

FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament interactiv, rapid si sigur. Pentru rezultate vizibile este nevoie de doar 30 de minute pe zi, timp in care se lucreaza toate grupele musculare, de 3 ori pe saptamana. 


Programul FitCurves combina antrenamentul cardio cu forta si stretching, fiind astfel un antrenament complet si eficient.

Aparatele FitCurves nu au greutati. Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta celei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat si sigur fara riscuri de accidentare.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa isi imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul.
_ _ _ _
Curves este cea mai mare franciza de fitness din lume, avand peste 10.000 de cluburi in peste 85 de tari. Peste 4 milioane de femei au parcurs programul Curves si au simtit beneficiile. Franciza a fost fondata in 1992 in Statele Unite ale Americii si a fost declarata franciza cu cea mai rapida extindere din lume.