INSTALATOR SANITAR SI INCALZIRE

KARISMA GRUP IMPORT EXPORT

27-01-2009 | EXPIRA LA 26-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Atributiile prevazute mai jos in conformitate cu ROF si legislatia in vigoare sunt obligatorii, titularul postului avand responsabilitatea pentru promptitudinea si corectitudinea indeplinirii acestora .
- pregatirea materialelor auxiliare (minium de plumb, franghie gudron, fuior de canepa etc.) si confectionarea garniturilor;
- confectionarea diblurilor, a distantierelor si a dopurilor de lemn;
- daltuirea si strapungerea zidariilor si planseelor cu unelte manuale;
- prepararea mortarelor de ipsos sau de ciment;
- prepararea si executarea tiparelor de pamant la mansoane, la instalatii apa-canal;
- taierea tevilor de otel manual sau cu mijloace mecanice;
- uscarea si incalzirea nisipului si umplerea tevilor cu nisip;
- montarea scaunelor la WC., al capacelor la piesele de curatire si a gratarelor la sifoanele generale din fonta;
- executarea in formatie, impreuna cu muncitorii de calificare superioara a lucrarilor de asamblare si de montare a conductelor, aparatelor si obiectelor;


BENEFICII OFERITE

Conform Contractului Individual si a actelor aditionale inregistrate la ITM


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 2005, SC KARISMA GRUP IMPORT – EXPORT SRL este o companie cu capital integral privat romanesc, certificata ISO 9001, specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de aluminiu si PVC, pereti cortina, constructii, geamuri termoizolante si o intreaga gama de amenajari interioare, folosind materiale si sisteme ce corespund celor mai inalte standarde ale calitatii. Aceasta este garantata prin folosirea de materiale certificate ISO 9001 ce ofera cel mai bun raport calitate / pret de pe piata, fiind furnizate de partenerii nostri Alumil, Schuco, Rehau.
Apeland la serviciile Companiei Karisma, veti beneficia de profesionalism, experienta, calitate, promptitudine si seriozitate, oferindu-va privilejul de a va bucura de spatiul pe care vi l-ati dorit - fie ca e vorba de un apartament, de o vila, de un restaurant, de un spatiu comercial, un office building, sau un proiect rezidential de amploare.
Am oferit o atentie deosebita satisfacerii celor mai exigente cerinte, acest lucru atragand marirea numarului de lucrari efectuate si recunoasterea Companiei Karisma de catre beneficiarii sai ca fiind una de elita, acest lucru fiind atestat si de Primaria Sectorului 2 si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti care a inclus Grupul Karisma in Top 10 al firmelor de succes pe 2007.
Calitatea standardelor unei companii, indiferent de domeniu, este data si de membrii echipei. Din acest motiv, Karisma Grup a investit continuu in perfectionarea angajatilor sai, punand de asemenea la dispozitia acestora cele mai performante utilaje ce au adus un plus de valoare activitatii prestate, astfel incat sa obtinem multumirea deplina a beneficiarilor serviciilor noastre. Avem experti in fiecare segment de activitate pe care il oferim, acestia avand pregatirea si abilitatea de a va furniza solutii personalizate, venind permanent in intampinarea nevoilor dvs, prezentandu-va cea mai buna oferta.
Obiectivul nostru este de a continua sa atribuim calitatii cea mai buna valoare, sa respectam cele mai inalte standarde de performanta si profesionalism, sa ne preocupam continuu de dezvoltarea si adaptarea la noutatile domeniului in care activam dar si la cele mai exigente cerinte ale viitorilor clienti, marindu-ne astfel portofoliul.
Principiile care stau la baza activitatii Grupului Karisma sunt: profesionalism, integritate, devotament, cel mai bun raport calitate – pret.