Inspector protectia muncii

S.C. ICME ECAB S.A.

14-07-2006 | EXPIRA LA 20-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul Departamentului Protectia Muncii, inspectorul de protectia muncii are responsabilitati privind: activitati de control asupra implementarii si respectarii normelor generale si specifice de protectie a muncii in activitatea curenta productiva a companiei; activitati de control asupra disciplinei in munca a salariatilor, in special a celor ce lucreaza in tura de noapte; activitati de instructaj la angajare si periodic pentru toti salariatii companiei; activitati de acordare de prim-ajutor si luare de masuri pentru transportarea de urgenta la unitatile medicale a eventualilor accidentati.


CERINTE

Absolvent de scoala de maistri sau scoala postliceala in domeniul tehnic, de preferat electrotehnic sau telecomunicatii.
Atestat ca inspector de protectia muncii.
Experienta minima de 2 ani intr-o activitate industriala. Prezinta avantaj candidatii cunoscatori de limba engleza si si PC.
Stagiu Militar satisfacut.
Disponibilitate la program prelungit de lucru si la lucru in tura de noapte.


BENEFICII OFERITE

Se ofera un pachet salarial atractiv si oportunitatea dezvoltarii unei cariere intr-un grup industrial multinational.


DESCRIEREA FIRMEI

ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, o importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL.
ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit in suprafata de 70.000 metrii patrati, situate pe un teren de 268.000 metrii patrati. Compania detine de asemenea un depozit de 1000 metri patrati in Cluj si un depozit similar in Bacau, iar in conformitate cu planurile de marketing in viitorul apropiat vor fi infiintate alte puncte de vanzare in orase principale din tara.