Inspector de asigurare pentru agentie RCA ieftin

Pintilie Broker de Asigurare

14-05-2013 | EXPIRA LA 13-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem brokeri de asigurări generale şi trebuie să ştii că suntem cei mai buni!
Cautam o persoana dornica de afirmare, cu experienta de minimum 2 ani in asigurari generale. Responsabilitatea este sa vanda asigurari generale (RCA, Casco, Asigurari de locuinta etc.) clientilor care intra in agentia RCA ieftin a unui partener de-al nostru, sa rezolve cererile clientilor privind nevoile lor de asigurare si sa dezvolte portofoliul de clienti.
Dacă şi tu eşti printre cei mai buni, şi eşti o fire atentă, calculată şi rapidă aşteptăm CV-ul tău în maxim 48 de ore!

Suntem o companie dinamică, hai să o dezvoltăm împreună!


CERINTE

-experienta in lucrul cu oamenii si minimum 2 ani in asigurari generale.
Vor fi chemate la interviu numai persoanele care intrunesc conditiile de mai sus si care pot dovedi ca detin codul RAF.

Atentie!

Etapa 1: Aplici trimiţându-ne CV-ul tău la adresa de e-mail alexandru.enache@asiguratorii.ro

Etapa 2: În urma selecţiei pe baza CV-ului urmează pana Joi, 16.05.2013 discuţia telefonică şi selectarea celor potriviţi pentru interviul live

Etapa 3: Interviu live

Etapa 4: Cel mai bun câştigă şi are şansa de a pune în practică!


Mult succes!


BENEFICII OFERITE

Salariu fix plus comisioane din vanzari


DESCRIEREA FIRMEI

In Romania, oamenii platesc deseori mai mult decat face. Cand vine vorba de asigurari, fie ca sunt asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta sau asigurari medicale, pe site-urile noastre poti vedea exact care sunt tarifele si conditiile reale si poti alege in cunostinta de cauza. Zilnic, cautam cele mai bune oferte de asigurare de la societatile de asigurari care conteaza.
PINTILIE Broker de Asigurare (PBA) este compania care opereaza portalurile de asigurari online rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro.
Suntem alaturi de tine inca din 2006, iar in prezent, compania Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de asigurari online din Romania.
PBA reprezinta o echipa de oameni tineri, care considera ca cel mai important este ca fiecare client in parte sa plece multumit de la noi si apoi sa se intoarca, convins ca aici gaseste servicii de calitate si un personal amabil si profesionist.