INSCRIE-TE GRATUIT LA PROGRAMUL DE CONSILIERE PROFESIONALA SI INSTRUIRE WKH

SC WKH DEZVOLTARE ORGANIZATIONALA SRL

27-05-2011 | EXPIRA LA 26-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

OBIECTIVUL PROIECTULUI
Proiectul îşi propune să crească nivelul de angajabilitate şi gradul de ocupare a 600 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Aceştia vor beneficia de servicii de consiliere profesională personalizate, informaţii privind dinamica pieţei muncii, instruire privind metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă şi servicii de mediere în muncă.


CERINTE

• persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, şomeri, şomeri tineri, şomeri cu vârsta peste 45 de ani
• persoane care au domiciliul în Bucureşti şi Timişoara sau proximitatea acestora


BENEFICII OFERITE

În cadrul proiectului, accesul la serviciile menţionate mai sus este gratuit.


Persoana de contact pentru înscrierea la serviciile din proiect: Monica Gavrilă
Tel: 021/269.21.79, Fax: 021/206.64.26
contact@weknowhow.ro.
Mai multe informaţii despre proiect se găsesc pe website-ul www.weknowhow.ro, secţiunea „Construieşte-ţi viitorul pas cu pas”

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


DESCRIEREA FIRMEI

SC WKH - Dezvoltare Organizaţională SRL implementează proiectul „CONSTRUIEŞTE-ŢI VIITORUL PAS CU PAS - Program pilot de creştere a nivelului de angajabilitate al persoanelor afectate de criza economică”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013 şi bugetul naţional, precum şi din fonduri proprii ale WKH – Dezvoltare Organizaţională SRL.