INGINERI, SUBINGINERI, MAISTRII, MUNCITORI, MAGAZIONIERI instalatii electrice

RESURS CONSULT

20-11-2007 | EXPIRA LA 20-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturile scoase la concurs sunt urmatoarele:

- ingineri instalatii electrice (se accepta si ing. in instalatii sanitare, termice, clima, etc.)
- maistrii
- subingineri
- muncitori
- magazionieri - gestionari

Pentru aceste tipuri de posturi se formeaza echipe de aproximativ 20 de persoane, care se deplaseaza pe santiere pe o perioada de 2 saptamani, dupa care se revine cateva zile, iar apoi se pleaca pentru o noua perioada de 2 saptamani. Proiectele dureaza intre 4-6 luni, dupa care urmeaza o perioada de concediu de 1 luna.


CERINTE

- studii, calificari sau experienta potrivit domeniului
- disponibilitate de a lucra pe santiere


Cea mai sigura cale pentru a ajunge in lista noastra de candidati este sa ne trimiteti CV-ul dvs. prin e-mail sau fax. (www.resursconsult.ro, tel. 0727 843 987, fax. 0256 286482, mail: recrutare@resursconsult.ro). Va rugam sa specificati obligatoriu postul pentru care candidati. Toate CV-urile primite sunt analizate iar persoanele selectate sunt chemate telefonic pentru un interviu.


BENEFICII OFERITE

- contracte de munca pe termen lung, asigurari
- salarii foarte avantajoase (intre 600 si 1000 euro)
- se asigura transportul si cazarea pe santier si diurne
- telefon, masina


DESCRIEREA FIRMEI

RESURS CONSULT - firma de recrutare, selecteaza personal din toata tara, pentru una din marile firme de instalatii electrice din Timisoara. Firma detine numeroase contracte cu societatile multinationale construite pe piata romaneasca (supermarketuri, etc.) Datorita extinderii activitatii si a contractelor castigate pentru anul 2008 firma angajeaza un numar mare de persoane din toate judetele tarii pentru formarea mai multor echipe de santier.