Ingineri software senior

DCI Software Park

24-04-2006 | EXPIRA LA 30-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recunoscuta international ca specialist in tehnologia obiectelor si componentor software de mai bine de 10 ani, membru cu drept de vot al OMG (Object Management Group, organizatia internationala de referinta in privinta standardizarilor si tehnologiilor de obiecte.) compania clientului nostru a creat o oferta unica de produse si servicii ajutand managementul IT la integrarea noilor arhitecturi software.

Aceasta oferta consta in:
- un nivel inalt de experiza realizata prin consultanta
- designul si dezvoltarea aplicatiilor de catre echipa de dezvoltare , fie prin outsourcing fie prin preturi fixe mentionate in contract;
- dezvoltare software folosind Objecteering/UML, un tool de modelare si generare a aplicatiilor si lucrarilor, distribuit in filialele dedicate de Objecteering Software.
Ghidat de unul dintre cei mai buni experti in programarea orientata pe obiecte, firma investeste constant in R&D in vederea crearii de solutii inovative dedicate aducerii pe piata de produse si servicii, reducerii costurilor dedicate dezvoltarii si maximizarii profiturilor reiesite din investitii. Firma ofera servicii sectoarelor bancar, asigurari, finante, telecomunicatii, servicii, aparare,etc.
Evoluand de la an la an, compania reprezinta cel mai bun partener in vederea implementarii cu succes a noilor tehnologii in proiectele dumneavoastra.


CERINTE

Facand parte in echipa de dezvoltare sau mentenanta, presupune stapanirea unui numar mare de tehnologii de dezvoltare software , si urmatoarele metodologii si proceduri :
1. tehnologia de baza C++, pe langa aceasta fiind necesare cunostinte avansate in implementarea tehnologiilor de generare grafica 2D , generare de cod, tehnologii metamodels/MDA;
2. cunoasterea tehnologiilor si tool-urilor pentru sistemele de operare Linux si Winows.
3. larga varietate de tipuri de cod generate de catre aplicatie (C++, Java, C#, COBRA, SQL ) care implica o buna cunoastere a tehnologiilor de dezvoltare software.

- aiba cel putin doi ani de experienta in domeniu
- sa fie interesat de modalitatile si tehnicile dezvoltarii software.
- sa aiba cunsotinte solide de engleza . Franceza reprezinta un bonus.
- sa aiba experienta in C++ si sa cunoasca UML, Java, Windows si Linux.
- trebuie sa fie capabil sa scrie rapoarte, specificatii si documente de design.
- cunostinte de CVS/subvension configuration management tool reprezinta un bonus.
- cunostinte suplimentare de C#, COBRA ,SQL, XML/XSLT reprezinta de asemenea un avantaj.


BENEFICII OFERITE

- oportunitatea construirii unei cariere, atat in domeniu tehnic cat si managerial;
- conditii de lucru foarte bune, folosindu-se ultima tehnologie aparuta;
- salariu atractiv pe baza experientei si performantelor fiecarui candidat in parte ;
- echipa prietenoasa si program de lucru flexibil.


DESCRIEREA FIRMEI

DCI Software Park este structura IT administrativa special creata pentru companiile straine de top care dezvolta echipe si proiecte de lunga durata in Romania.

Alaturandu-va DCI Software Park veti lucra in companii de top avand la dispozitie tehnologii de ultima ora.

Veti beneficia de training (local sau la sediul central din stainatate al companiei). Angajatii DCI Software Park beneficiaza de pachete salariale excelente, formari profesionale regulate si perspective de dezvoltare in cariera.