Ingineri Metode - Ingineri Structuri - Ingineri Studii

Quille - Bouygues Romania - GTB Construction

05-06-2007 | EXPIRA LA 18-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Veti avea ca responsabilitati executarea contractelor obtinute de catre companie, in cele mai bune conditii privind termenele de predare, calitate, costuri si servicii.

- Veti interveni in cadrul studiului proiectelor, mai ales asupra planurilor tehnice, financiare si de resurse umane, prin pregatirea proiectelor (planningul executiei, optiuni tehnice…), executia lucrarilor conform contractului, pana la livrarea sau chiar pana la pregatirea dosarului post-vanzare.

In plus, veti fi responsabil de :
- in ceea ce priveste firma, de rentabilitatea economica a proiectului, de personalul de pe santier (mai ales de respectarea regulilor de igiena si de securitatea), de gestiunea intermediarilor;
- in ceea ce priveste clientul, de respectarea termenelor si a calitatii lucrarii.


CERINTE

Profilurile cautate:
- Tanar absolvent al unei facultati cu specializarea constructii civile, dornic sa lucreze intr-o companie multinationala, care ofera posturi atat in Romania cat si in Franta.

Calitati cerute :
- abilitati de animator, coordonare, rigurozitate, autoritate, bun negociator, relatii interumane, pragmatism.

- Limba franceza este un plus.

Asteptam CV-ul dvs la adresa : cv@recrutam.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Quille, Bouygues Romania si GTB Construction, filiale ale Bouygues Construction, recruteaza ingineri, atat cu experienta cat si fara, pentru Franta si Romania.
Bouygues Construction este lider mondial în domeniul constructiilor, prezent pe cinci continente. Domeniile sale de activitate acopera constructiile, lucrarile de arta, instalatiile electrice ¿i activitatile de mentenanta