INGINERI INSTALATII/CONSTRUCTII

STANDARD CLASS

04-06-2006 | EXPIRA LA 10-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intocmeste devize si situatii de lucrari in domeniul instalatii/constructii( ideal cunoscator PROGRAM DOCLIB) pentru lucrari de complexitate mica si medie,elaboreaza si comunica oferte de pret clientilor,explica, argumenteaza si sustine din punct de vedere tehnic si economic aceste oferte,gestioneaza magazia de materiale pentru instalatii si planifica aprovizionarea fuctie de necesarul de materiale pe lucrari contractate/previzionate.


CERINTE

Absolvent facultate instalatii pentru constructii sau absolvent de politehnica cu experienta in domeniul instalatii/constructii de min. 2 ani,varsta max. 30 ani,dinamic,dorinta de afirmare si promovare pe criterii de performanta,cinstit,preocupat permanent de studiu si dobandirea de cunostinte noi in domeniul lui de activitate,abilitati de comunicre,incrdere in propriile-i forte,disponibil program prelungit si angajament pe termen lung, bun organizator.


BENEFICII OFERITE

Posibilitati de pregatire si formare profesionala precum si avansare in functii de conducere ptr. persoanele care au abilitati manageriale si stapanesc bine domeniiile de activitate ale firmei,castig nelimitat-procentual cu cifra de afaceri/activitatea coordonata pentru persoanele care sunt promovate in functii de conducere


DESCRIEREA FIRMEI

STANDARD CLASS este o companie in continua dezvoltare avand urmatorul obiect de activitate:
-lucrari de montaj,intretinere,reparatii instalatii de incalzire,sanitare,gaze, electrice
-montaj repartitoare de costuri pentru incalzire si servicii de exploatare a acestora
-montaj contoare de apa rece,apa calda
-lucrari de hidroizolatii la terase,acoperisuri
-confectionare si montaj tamlarie Al si PVC cu geam termopan
Firma desfasoara toate aceste activitatii in BUCURESTI si PITESTI,postul fiind disponibil si in BUCURESTI SI IN PITESTI