INGINERI CONSTRUCTORI PROIECTANTI STRUCTURI METALICE

METAL CONCEPT SRL

29-06-2007 | EXPIRA LA 29-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Aflata in crestere constanta, societatea cauta ingineri proiectanti structuri ce se vor alatura echipei care lucreaza pe proiecte din Franta.
- Misiunea initiala este de a elabora notele de calcul si planurile de structura identificand solutiile tehnice, tehnologice ¿i economice optime.
- In functie de performante, angajatii vor putea evolua spre rolul de sef de proiect si team leader.


CERINTE

Cerinte obligatorii:
- Experienta minima de 3 ani ca inginer constructor proiectant structuri metalice;
- Cunostinte ACAD si programe de calcul structural;
- Cunostinte de limba franceza minim nivel mediu, responsabilitate, seriozitate si punctualitate;
- Abilitati de lucru autonom dar si in echipa, spirit sociabil si deschis la nou;
- Avantaje: experienta in utilizarea programelor ESA PT/ROBOT/StruCAD si cunoasterea normelor franceze.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Formare in folosirea programelor informatice de calcul/modelare;
- Salariu motivant in functie de experienta, competenta si performante si corelat cu eforturile si implicarea in activitate;
- Perioade de formare in Franta;
- Lucrul intr-o echipa tanara.


DESCRIEREA FIRMEI

METAL CONCEPT SRL este o societate de inginerie romano-franceza infiintata in anul 2003 si specializata in proiectarea constructiilor metalice. In acest moment activam in domeniul constructiilor industriale atat pe piata franceza cat si pe piata romaneasca oferind clientilor nostri servicii specializate (calcul de structuri, detaliere) si/sau servicii integrate de proiectare (arhitectura, rezistenta si instalatii) pentru fazele PAC si DE.

Avem o experienta bogata in proiectarea de hale industriale pe structura metalica, hypermarket-uri, sedii de firma, show-room-uri, supermarket-uri, depozite industriale si oferim documentatiile de executie si montaj necesare in cele mai mici detalii, eliminand astfel erorile ce pot aparea in atelier sau pe santier. Suntem dotati cu programe de calcul si desen 3D de ultima generatie permitandu-ne astfel sa fim competitivi din punct de vedere al optimizarii consumului de materiale dar si al respectarii termenelor de predare. Detalii la www.metalconcept.ro .

Daca vrei sa te alaturi unei echipe tinere si dinamice si unde recompensarea performantei este reala, trimite CV-ul tau la adresa office@metalconcept.ro.