Ingineri constructori drumuri si poduri (RE, QS, QA)

Tebodin Romania Con&Eng

12-03-2009 | EXPIRA LA 26-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Ingineri Rezidenti - Candidatul va fi un inginer absolvent de studii superioare de specialitate (constructii), avand minim 5 ani experienta in functii similare pentru supervizarea executiei proiectelor de autostrazi, drumuri nationale si poduri/structuri echivalente cu conditii de contract FIDIC.

Ingineri Seniori de Cantitati - Candidatul va fi un inginer absolvent de studii superioare de specialitate avand minim 8 ani experienta generala in functii similare pentru supervizarea lucrarilor de autostrazi, drumuri nationale si poduri/structuri echivalente si minim 5 ani experienta in contracte cu conditii de contract FIDIC.

Ingineri Seniori Asigurarea Caliatii-Candidatul va fi un inginer absolvent de studii superioare de specialitate avand cel putin 8 ani experienta generala in functii similare pentru supervizarea lucrarilor de autostrazi, drumuri nationale si poduri/structuri echivalente si minim 5 ani experienta in contracte cu conditii de contract FIDIC

Constituie avantaj experienta in pozitii similare pentru minim 1 proiect de autostrada avand o lungime de 10 km sau 1 proiect de reabilitare drumuri nationale in lungime de minim 30 km.


BENEFICII OFERITE

TEBODIN va ofera excelente oportunitati de cariera, o retea internationala de cunostinte si de experienta, de instruire tehnica avansata , conditii bune de munca si salarii competitive. Va veti bucura de un mediu de lucru stabil si provocator, cu o multime de oportunitati de dezvoltare profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Tebodin Romania Consultants & Engineers SRL este o companie multidisciplinara de proiectare si consultanta in constructii, activa in Romania din 1998. In prezent avem activitati pe tot cuprinsul tarii, avand o echipa profesionista formata din peste 70 de ingineri si consultanti.