INGINERI COMERCIALI

SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA

21-01-2008 | EXPIRA LA 20-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Integrat/a in cadrul departamentului nostru comercial din Bucuresti, veti participa la dezvoltarea clientelei existente si veti realiza actiuni de prospectare a noilor clienti din domeniul auto. Dupa identificarea interlocutorilor, in colaborare cu biroul de proiectare veti construi si veti raspunde la ofertele comerciale. Veti conduce negocierea contractelor si veti asigura buna derulare a prestatiilor noastre avand un contact privilegiat cu clientii.
Veti desfasura activitati de prezentare a portofoliului de oferte potentialilor clienti din strainatate.

Responsabilitati:

Promovarea ofertelor catre diverse companii din Romania si din Strainatate in conformitate cu standardele si politicile companiei. Prezentarea portofoliului propriu de oferte. Promovarea imaginii firmei si a ofertei acesteia. Prospectarea pietei si identificarea de noi clienti. Diverse sarcini administrative.


CERINTE

De formatie inginer generalist avand competente in domeniul auto sau provenind din domeniul biroului de proiectare (auto, mecanica...), avand dorinta de a evolua catre mediul comercial, aveti o experienta minima in gestiunea proiectelor industriale.
O prima experienta in domeniul comercial reprezinta un avantaj.
Abilitati de coordonare si gestionare a propriei activitati (telefoane, rapoarte, corespondenta), proactivitate.
Persoana dinamica, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare.
Cunostintele de limba franceza si engleza la un nivel mediu/avansat constituie un avantaj.
Bune cunostinte de operare PC (MS Office, Internet, Email).
Capacitatea de a lucra cu termene limita si respectarea acestora.


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial motivant
-Asigurare medicala
-Posibilitate de dezvoltare profesionala
-Mediu de lucru international
-Posibilitatea de a lucra intr-un domeniu in plina dezvoltare, alaturi de o echipa de profesionisti


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul Segula Technologies este un partener european de prim plan pentru servicii de proiectare cu inalta valoare adaugata: inginerie tehnologica, informatica, consulting, externalizare.
Paleta larga de meserii si expertize a Segula Technologies se adreseaza principalelor sectoare economice: auto, aeronautic, naval, energetic, telecomunicatii, banci, asigurari...
Proiectul nostru de intreprindere se articuleaza in jurul unei exigente permanente a calitatii serviciilor si a reactivitatii. A face parte din echipa Segula inseamna a participa la proiecte de anvergura in cadrul unei culturi a inovatiei, a schimbului si a valorificarii know-how-ului.